” Setepek dia ket0k kepala kawan tu.. “

Video Anak Stacy Dan Akim, Eshaal Memuk0l Sepupunya, Amber Kerana Mar4h. Amboi, Garangnya Dia. Siap Bagi Alasan Lagi Kenapa.. Comel !!

Eshaal binti Afiq Hakim merupakan anak kepada pasangan selebriti Akim Ahmad dan Stacy Anam. Eshaal kini sering menjadi perhatian netizen di media sosial kerana wajahnya yang comel. Wajah Eshaal juga seiras dengan watak kartun animasi Chibi Maruko Chan yang popular seketika dulu.

Eshaal dilahirkan pada tahun 2017 seberat 2.97 kg. Eshaal mempunyai seorang kakak bernama Bella De Luna Valentina yang merupakan anak angkat kepada Stacy. Terkini Eshaal sudah pun berusia 3 tahun dan video Eshaal sering dikongsikan di akaun Instagram.

Seperti selebriti lain, Stacy dan Akim mewujudkan akaun media sosial bagi anak mereka, Eshaal dan Bella. Ianya adalah untuk memuatnaik segala aktiviti anak mereka. Mereka menggabungkan kedua-dua nama anak mereka dengan menggunakan satu akaun Instagram sahaja iaitu Beyshal.

Menerusi akaun Instagram, video Eshaal bersama sepupunya, Amber telah dikongsikan. Pada mulanya Amber mencuit belakang Eshaal, namun Eshaal dilihat tidak berpuas hati lalu dia memuk0l kepala Amber. Gelagat mereka berdua membuatkan Stacy tertawa. Alahai garangnya Eshaal.

Tonton video di bawah :

” Aduii sak1t perut mami tahan ketawa perangai kamu ni oh macam g4ngster tuawon oh.. “

Rata-rata netizen terhibur melihat gelagat Eshaal dan sepupunya. Antara komen-komen mereka :

” Gar4ngnya Shall.. “

” Hahaha.. Terus ckp I dont like Amber.. “

” Kes1an Amber.. Boleh thn g4ngster Eshaal.. “

” Haha.. Setepek dia ket0k kepala kawan tu.. “

” Teringat chibi maruko chan la bila tgk Eshaal.. “

” Bunyi kena puk0l kepala tu chal.. ‘PEK’ “

” Kecik2 dah pandai luah perasaan ko Shal.. Dah la Amber pendek.. Ko tinggi.. Haha.. “

Amboi, boleh tahan garang juga Eshaal ni. Ikut perangai siapa la tu ye. Kes1an Amber sampai nak menangis dibuatnya. Semoga Eshaal menjadi anak yang solehah berjaya dunia dan akhirat serta menjadi anak yang membanggakan ibu dan bapa.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Beyshal by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..