Setelah Selesai Majlis Kahwin, Pasangan Pengantin Ini Menanggalkan Makeup. Wajah Sebenar Mereka Buat Ramai Yang Terkejot !!

Majlis perkahwinan adalah majlis yang hadir sekali seumur hidup. Pasti setiap orang inginkan wajah mereka pada hari itu berseri-seri dan kelihatan menawan. Jurumekap akan menghias wajah pengantin dengan begitu teliti supaya mereka tetap menawan sepanjang majlis.

Ramai tetamu pasti akan melihat wajah pengantin yang cantik dan berseri-seri pada hari itu. Namun ada sesetengah wajah pengantin yang berubah begitu ketara daripada wajah asal mereka selepas mengenakan makeup seperti pasangan pengantin ini.

Mereka telah membuat video menunjukkan wajah mereka selepas majlis perkahwinan mereka dengan menanggalkan makeup yang menutup wajah sebenar mereka.

Pada mulanya, kelihatan kedua pengantin ini begitu berseri-seri dengan wajah tampan dan cantik. Kedua mereka dilihat pasangan yang sangat sepadan bagaikan pinang dibelah dua.

Kemudian, selepas mereka menghilangkan makeup, wajah sebenar mereka terserlah dan mengej0tkan ramai netizen.

Bagi pengantin lelaki, tidak begitu ketara sangat perubahan sebelum dan sesudah dihilangkan makeup, tetapi bagi pengantin wanita, perbezaannya sangat ketara.

Kulitnya yang putih menawan tadi menjadi kulit yang kusam dan kuning. Matanya yang bulat kini menjadi kecil. Begitu juga dengan hidungnya yang mancung kini terlihant lebih besar. Bibirnya yang mungiil dan nipis sebelum itu tidak kelihatan lagi.

Begitulah kuasa makeup yang dapat mengubah penampilan seseorang. Tetapi tidak mengapalah, setiap orang pasti ingin kelihatan cantik lebih-lebih lagi pada hari yang paling bermakna bagi mereka.

Terima kasih kerana membaca. Silakan SHARE Ya!

Sumber : Micelle / Diterjemah oleh Berita Kopak & Content Media

Article ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..