” Serius tak boleh move on lagi dari dem4m SWEET DREAMS.. “

Ben Amir Berkongsi Video Behind The Scene Drama Sweet Dreams. Ramai Yang Terh4ru Dan Seb4k Bila Tengok Yang Last Sekali. Stay Humble Ben !!

Drama Sweet Dreams telah bersiaran pada 5 Ogos ini di Slot Megadrama Astro Ria. Drama Sweet Dreams telah diadaptasi daripada sebuah novel karya Acik Lana. Drama ini menggandingkan pelakon Ben Amir dan Mira Filzah dan di bawah arahan pengarah terkenal Michael Ang manakala skrip oleh Nazri M Annuar.

Turut membintangi drama tersebut adalah Sean Lee, Nina Juren, Yuna Rahim, Roy Azman, Yusuf Bahrin, Nazs Sally, PU Azman, dan Didi Astillah. Drama ini menjadi trending dan menjadi bualan di laman sosial serta menarik perhatian ramai peminat drama melayu amnya. Drama ini sudah pun tam4t pada minggu lalu.

Penampilan Ben Amir yang berambut panjang membuatkan ramai wanita c4ir, lagi-lagi gayanya yang romantis. Drama ini sekaligus  telah mel0njakkan namanya di persada seni tanah air. Di dalam drama ini Ben Amir memegang watak Qash Adam manakala Mira Filzah pula sebagai Putri.

Terbaru, Ben Amir telah memuat naik sebuah video di laman Instagram miliknya. Video tersebut memaparkan Behind The Scenes Drama Sweet Dreams. Ben Amir berkongsi video tersebut buat tatapan peminat drama ini. Ramai lagi yang tidak boleh move on apabila drama ini telah tam4t pada minggu lalu.

Kali ini pengarah Michael Ang telah membuat kelainan kepada pengakhiran drama ini. Michael telah menambah 2 episod lagi. Penambahan 2 episod tersebut adalah bertujuan supaya peminat drama Sweet Dreams buat pilihan pengakhiran mana yang mereka lebih suka.

Di bawah ini adalah sedutan daripada video behind the scenes tersebut :

Jom lihat video tersebut di bawah ini :

” Behind the scenes – Meet and Greet #DramaSweetDreams.. “

Setelah melihat video tersebut, rata-rata peminat drama Sweet Dreams masih lagi tidak boleh move on dan merindui drama tersebut. Ini antara komen-komen mereka :

” Xbole blah part yg dok ikut mira ters3nget kene langg4r tu pakai baju putih tu eiii tengok video nie, tiba2 rindu #qashxputri #dramasweetdreams Baru nak move on.. Nie dah rindu balik.. “

” X bole move on. tgk balik ulangan sweet dreams dari episod 1 sampai 20.. “

” Tqs benamirr sbb dah buat malam malam yang indah hahahaha. korang memang terbaikkk. Alhamdulillah rezeki Ben kali ni. Bersyukurlah sentiasa. Saya nampak Ben semp0i. Kekalkan sikap Ben, humble dan mesra dengan peminat.. “

” I’m cry subhanallah terharu sangat tngk sambutan fans utk @benamirr stay humble k ben & all the best.. “

” Alaaa kenapa tetibe ter’nanges’ pulak tgk video ni.. we’re so proud of u @benamir .. U start dari bawah extra je n now tgk usaha u xsia² u dah berjaya sampai ke tahap yg skrg ni.. N jadi hero kami.. “

” All the best @benamirr. Bukan fen0mena biasa dah ni. Ni tsun4m1 put1ng bel10ng lautan fans untuk Ben. Stay humble dan be your self. Bukan senang nak naik sampai tahap mcm ni.. “

” Serius xleh move on lg dr dmam SD ni.. Xpenah rsa best mcm ni bila tgk drama melayu yg lain.. Gandingan pelakon2 n jln cerita yg best.. Setiap episod best.. Bwak penonton ke dunia lain.. Gud jom team SD.. “

Penampilan Ben Amir dalam Drama Sweet Dreams menjadi kenangan paling indah buat beliau kerana drama ini telah membuka mata kepada peminat drama melayu tentang kelebihan dan bakat yang beliau ada.

Kami di Berita Kopak mendoakan Ben Amir dan semua pelakon-pelakon dalam Sweet Dreams terus maju jaya dalam bidang lakonan dan apa jua bidang yang diceburi. Amin.

Terima kasih kepada pembaca Berita Kopak.

Silakan SHARE.

Sumber : IG Ben Amir by Berita Kopak & Content Media.

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..