” Serius ni anak ? Macam kakak dengan adik je.. “

Wajah Kacak Anak Teruna Linda Rafar Cur1 Perhatian Netizen. Wahhh Dah Besar Anak Linda, Mesti Ramai Peminat Ni !!

Peminat kumpulan wanita Elite pasti mengenali wajah cantik ini. Linda Rafar salah satu nama yang menjadi sebutan suatu masa dahulu. Penglibatannya di dalam kumpulan Elite mencur1 perhatian ramai. Selain nyanyian, Linda juga pernah aktif di dalam bidang lakonan, pernah membintangi filem Litar Kasih dan Aw4s.

Bagi pengikut setia Linda, pastinya mengetahui kisah kehidupan peribadinya yang penuh dug4an. Perkahwinan pertamanya bersama pelumba negara, Keifli Othman menemui pengakhiran dengan pencera1an kerana tiada persefahaman.

Hasil perkahwinan ini, Linda dikurniakan dua orang cahayamata bernama Rezaril Keiflin dan Rezaiman Keiflin. Linda bertemu jodoh buat kali kedua dengan pelakon Syed Aiman dan mereka dikurniakan tiga orang cahayamata diberi nama Syed Rezaqiib, Syed Rezariiq dan Syed Rezaliif.

Menerusi akaun Instagram, Linda Rafar telah berkongsikan sekeping gambar throwback dan gambar terkini beliau bersama anak keduanya yang bernama Rezaril Keflin Keifli disertakan ucapan selamat ulangtahun kelahiran yang cukup puitis.

Jom baca kapsyen di bawah :

” HappyBday sayang mama yang ke-20.. @rezarilkeiflin anak yang sentiasa baik dan hormat mama.. Tak pernah tinggi suara sentiasa jaga hati nama.. Love you sayang. Moga panjang umur dan murah rezeki.. #arilturns20.. “

” Majlis Ulangtahun Kelahiran Rezaril keiflin #ArilTurns20 #14Jan2020 @Rezarilkeiflin.. “

” Ya Allah , berkatilah umurnya.. Terangilah hatinya, tetapkanlah imannya, baikkanlah amalannya, luaskan rezekinya, kabulkan segala keperluannya dalam agama, dunia, akhirat… Sesungguhnya Allah , Engkau maha kuasa atas segalanya.. We love you aril.. “

View this post on Instagram

HappyBday syg mama yg ke-20.. @rezarilkeiflin anak yg sentiasa baik n hormat mama.. x pernah tinggi suara sentiasa jaga hati nama.. love u syg😘 Moga panjang umur n murah rezeki.. #arilturns20 Majlis Ulangtahun Kelahiran Rezaril keiflin #ArilTurns20 #14Jan2020 @Rezarilkeiflin 🎈🎀🛍🤔🎊 . Ya Allah ,berkatilah umurnya..terangilah hatinya,tetapkanlah imannya,baikkanlah amalannya,luaskan rezekinya,kabulkan segala keperluannya dalam agama,dunia,akhirat…sesungguhnya Allah ,engkau maha kuasa atas segalanya.. we love u aril 😘 Venue,Deco & Catering @unclecrabmy Special cake from my lovey kakak @fazlinatajuddeen @sprinkleandcream Dessert supper at @bubblebeemalaysia_hq

A post shared by LRFlawlessProducts (@lindarafar) on

Rata-rata netizen teruja melihat wajah anak dan ibu ini. Antara komen-komen netizen :

” Mula-mula ingatkan adik.. Tengok caption, anak… Serius muda nampak.. “

” Serius ni anak ?? Macam kakak dengan adek jer.. Awet muda lah kak linda.. “

” Hb hensom boy… Bujang sangat-sangat dah ni.. “

” Dah 20 tahun dah anak bujang you… Masih terbayang majalah urtv cover you pergi beli barang nk sambut 1st baby kat mothercare klcc habis dalam 20K.. Cepat masa berlalu.. “

” Happy birthday adik.. May Allah ease you everything.. “

” Happy birthday rezaril semoga jadi anak soleh.. “

Memang kalau sekali imbas dipandang tak ubah seperti kakak dengan adik. Dengan tubuh tinggi Aril dan Linda yang kecil comel tu tak mustahil sukar untuk orang mempercayai mereka adalah ibu dan anak. Untungla Linda ada wajah awet muda !

Kami di Berita Kopak mengucapkan selamat ulangtahun kelahiran buat Aril dan semoga Aril akan sentiasa dikurniakan rezeki yang melimpah ruah dan umur yang panjang. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Linda Rafar by Berita Kopak & Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..