” Serius la mak ? Muda dan cantik.. “

Atikah Suhaime Kongsi Video Tik Tok Bersama Ibunya Buat Ramai Terkej0t Dan Tidak Percaya. Wah, Nampak Macam Adik-Beradik Jer Ni !!

Nur Atikah binti Mohd Suhaime merupakan artis kelahiran Singapura yang aktif berlakon di Malaysia. Beliau memulakan kerjayanya pada usia 19 tahun menerusi siri TV Dikir Puteri dan Delicatesseen terbitan MediaCorp untuk saluran MediaCorp Suria di Singapura.

Beliau mula berhijrah ke Malaysia pada tahun 2012  di mana beliau menyertai Metrowealth Pictures sebagai salah seorang artis naungannya. Drama pertama lakonannya di Malaysia ialah Rawan di mana Atikah berlakon bersama Faralyna Idris, Erin Malek, dan Fadzil Zahari.

Atikah pernah bertunang dengan penyanyi dari Singapura iaitu Awi Rafael pada 22 Mac 2018 dan merancang untuk berkahwin pada 15 Mac 2019 namun perkahwinan tersebut dibatalkan dan kini mereka membawa haluan masing-masing.

Beliau telah berlakon dalam beberapa drama TV termasuk Dewi Lasak (2013), Si Kolot Suamiku (2016) dan Cinta Tiada Ganti (2018) dan telah membintangi beberapa filem termasuk Lagenda Budak Hostel (2013), Muka Surat Cinta (2014), dan Kipidapp! Selamatkan Hari Jadi (2016).

View this post on Instagram

My first tiktok with my ma 😂😂😂

A post shared by Atikah Suhaime 🇲🇨🇸🇬🇲🇾 (@therealatikahsuhaime) on

Rata-rata netizen tidak menyangka bahawa ibu Atikah kelihatan begitu muda sekali. Antara komen-komen mereka :

” Tak nampak mcm mak pun. More like sista.. “

” Macam adik beradik.. “

” Muda mamanya.. “

” Aloloolooo mama u sooo cute lyn je tiktok gn u.. “

” Seriously, the one on your right is your ma??!! I thought she was your sister or cousin sey… “

Cantiknye mama u. Kalau masa muda ni mesti cantik lagi.. “

” Serius la mak?? Muda dan cantik.. “

” Laa yr mom ker, igt kwn tdi.. cntik ank beranak ni.. “

Wah, sememangnya nampak seperti kakak dan adik sahaja. Nampak muda dan jelita ibu Atikah dan seronok apabila ibu pun sporting je melayan anak bertik t0k. Semoga Atikah Suhaime terus berjaya dalam menyinari dunia hiburan di Malaysia.


Silakan SHARE..

Sumber : IG Atikah Suhaime by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..