” Serai yang telah dikemenyankan, ikan bawal emas 916, cili besar sebesar cintaku kepadamu.. ” – Shuib Sepahtu

Gelagat Shuib Sepahtu Masak Ikan Bawal 3 Rasa Buat Ramai Terhibur. Serius Lawak Gila !!!

Terkekek-kekek admin sorang-sorang tengok video yang dimuatnaik oleh Siti Sarah di akaun instagramnya. Melalui video berkenaan, Shuib sedang berkongsi cara memasak Ikan Bawal 3 Rasa.

Yang serius lawaknya, cara penyampaian Shuib sangat mencuit hati. Ada saja perkaitan bahan-bahan yang dimasukkan ke dalam kuali itu dengan lawaknya.

Antaranya ialah :

” Minyak dagu yang dipanaskan.. ”

” Tumis bawang, halia, serai yang telah dikemenyankan..

” Ikan bawal emas 916..

” Air jampi biar bini mendengar kata.. “

” Cili besar.. sebesar cintaku kepadamu.. “

Ada banyak lagi. Nanti korang tengoklah sendiri yer..

Di bawah ini status dan video yang dimuatnaik oleh Siti Sarah di akaun instagramnya :

” Korang masak apa hari ni? Hari ni shuib yg masak! Die dah pandai tiru masakkan aku!!!!!! @shuibsepahtu “

Rata-rata peminat terhibur dengan gelagat Shuib itu. Antara komen-komen peminat :

” Hhhaaaaaaahaaaa lawak si0t.. “

” Masak pun lawak…. Weiii.. “

” Nak pecsh perut akak gelak dik.. lawak giller… “

” Tbahak2 aku gelak sorang.. “

” bawal emas 916 hahahahahahahahahaha.. “

” Hahahahaha nmpak sedapppppppoo.. “

” Terbaikk !! Hahah ayt padu sume dibagi,, “

Tipulah kalau korang tak gelak tengok video ini. Paling kurang pun tersenyum sorang-sorang kan ? Hehehe..

Silakan SHARE.

Sumber : IG Siti Sarah Raissuddin by Berita Kopak / Content Media

Article ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..