” Seng4l ko Sherry. Sound pun buat sendiri, kelakar betul.. “

Video Sherry Al Hadad Bermain Tik Tok Secara Manual Buat Netizen Ketawa Terbah4k-Bah4k. Part Joget Laju Tu Mak Aiii, Lucu Sangat Gayanya !!

Hos terkenal masa kini, Sherry Al Hadad tidak perlu diperkenalkan lagi. Namanya sudah cukup popular dan dikenali ramai. Aura Sherry yang penuh ceria dan sentiasa gembira itu membuatkan peminat suka melihat dirinya. Memiliki bakat mengacara yang hebat, rancangan kelolaannya pasti menjadi tumpuan peminat.

Petah bercakap dan sering menyelitkan unsur jenaka di dalam percakapannya membuatkan acara jadi meriah dan tidak k4ku. Sherry atau nama sebenarnya Shariffah Mariam binti Syed Abdullah Al Hadad dilahirkan pada 17 November 1984.

Sherry juga merupakan ibu saudara kepada pelakon Sharifah Sakinah dan Sharifah Shahira. Sebelum terjeb4k di dalam dunia pengacaraan, Sherry merupakan seorang pelakon teater dan baru sahaja beberapa minggu lalu menjayakan konsert Kesuma Jiwa bersama pereka fesyen Dato’ Rizalman Ibrahim.

Menerusi akaun Instagram, Sherry Alhadad telah berkongsikan satu video rakaman di mana beliau bersama beberapa orang rakannya bermain Tik Tok. Namun apa yang melucukan adalah permainan mereka ini dilakukan secara manual tanpa muzik. Gelagat Sherry lawak betul !

Jom tonton video di bawah :

Rata-rata netizen terhibur dengan gelagat Sherry ini. Antara komen-komen netizen :

” Aku tumb0k kau kang jap gi nyah ahahaahahah.. “

” Dah macam main tok janggut pulak.. “

” Hahahhahahaha.. Nie lawak.. “

” Seng4lllll ko Sherry.. “

” Tetap nampak comel.. “

” Hahhahahahah lagu mana lagu.. “

” Adoi.. Sound pun buat sendiri.. “

” Kelakar betul lah… Gelak sampai keluar air mata dah ni.. “

Kalau dah namanya Sherry bila masa yang tak pernah tak lawak. Ada sahaja bahan yang menjadi jenaka. Gelagat Sherry dan rakan-rakan mengikut di belakang terlajak comel sampai tak boleh berhenti ketawa. Serius kelakar ! Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Sherry terus berjaya dan semakin bersinar dalam dunia seni. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Sherry AlhadadĀ  by Berita Kopak & Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK/ CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..