” Semoga suami saya tetap memandang saya seperti lelaki tua itu… “

Gambar Lelaki Tua Ini Memandang Isterinya Dengan Penuh Perhatian Jadi Inspirasi Untuk Ramai Orang

Cinta sejati dan juga kasih sayang yang dapat berkekalan adalah sesuatu yang diimpikan oleh setiap pasangan. Pada zaman yang serba maju dan penuh dengan kemodenan ini membuatkan manusia lebih mementingkan wang ringgit, harta dan juga kuasa sebagai suatu keku4tan.

Cinta sejati yang sebenarnya akan kekal sehingga menjejak usia tua. Cinta sejati antara pasangan masing-masing dan juga menerima segala kekurangan dan juga kelem4han pasangan dengan seadanya.

Perasaan cinta yang berdasarkan dengan keikhlasan akan sentiasa hidup di hati. Walaupun muka sudah berked0t di mam4h usia, tidak sedikit pun akan mengurangkan perasaan kasih dan sayang.


Foto : Facebook Al Oliver Reyes Alonzo

Itulah cinta sejati yang tidak pud4r dengan waktu, walaupun usia terus bertambah dan rupa tidak secantik dahulu lagi. Begitulah yang dialami oleh pasangan berusia yang gambar mereka menjadi vir4l dan menarik perhatian para netizen.

Gambar tersebut yang dimuatnaik oleh seorang pengguna Facebook bernama Al Oliver Reyes Alonzo telah menjadi perhatian dan setakat ini telah dikongsi oleh lebih 122 ribu orang pengguna Facebook dan mendapat lebih daripada 43 ribu komentar.


Foto : Facebook Al Oliver Reyes Alonzo

Bersama dengan gambar tersebut, pengguna tersebut menulis kapsyen yang bertulis : ” Mari menjalani usia tua bersama saya. Saya akan tetap memandangmu seperti ini “

Kebanyakan netizen telah ‘TAG’ (menandakan) pasangan masing-masing dan berharap mereka akan tetap bahagia sampai bila-bila.

” Semoga suami saya tetap memandang saya seperti lelaki itu… “

” Mereka menunjukkan cinta sejati itu adalah lahir dari hati, walaupun usia dan wajah berubah tetapi cinta tetap muda “

” Semoga kita juga seperti mereka, tetap bahagia sehingga ke anak cucu “

” Pakcik itu memandang isterinya seperti mereka pertama kali bertemu, sungguh r0mantis “

” Adakah anda akan tetap memandang saya seperti lelaki itu memandang isterinya bila kita tua nanti ? “ Tanya seorang wanita sambil ‘Tag’ pasangannya


Foto : Facebook Al Oliver Reyes Alonzo

Begitulah setiap orang inginkan kasih sayang yang sentiasa mekar dan subur di hati. Tetap memandang mereka dengan pandanmgan yang serupa walaupun usia telah bertambah dan rupa telah berubah.

Tahniah dan syabas untuk pasangan tersebut. Walaupun gambar tersebut kelihatan ‘simple’ tetapi mereka telah menunjukkan sesuatu yang sangat penuh inspirasi untuk pasangan lain.

Terima Kasih kerana Membaca. Silakan SHARE Ya !

Disediakan Dan Disusun oleh Berita Kopak / Content Media

Sumber : Facebook Al Oliver Reyes Alonzo

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..