” Semoga cepat sembuh mummy dan tomel Aleena.. ” – Netizen

Fiza Halim Kongsi Gambar Bersama Anaknya Di Hospital. Alahai Kesian Baby Aleena, Semoga Cepat Sembuh !!

Nama Fiza Halim tidak asing lagi bagi peminat-peminat sekitar tahun 90’an kerana pada masa itu nama Fiza dan juga Kumpulan Elite sentiasa meniti di bibir peminat tanah air. Fiza bersama anngota kumpulannya begitu popular dengan lagu-lagu berjudul Bila, Aku Siapa Kau Siapa dan banyak lagi.

Umum mengetahui selain daripada menyanyi Fiza juga adalah seorang pelakon. Fiza pernah membintangi filem Getaran bersama Awie. Selain drama Getaran, Fiza juga membintangi Filem Bisikan Sya1tan, Nana Tanjung 2 dan banyak lagi drama-drama televisyen.

Sering berkongsi gambar comel anak-anaknya di Instagram membuat netizen ger4m melihat keletah comel baby Aleena dan kakak-kakaknya Aryanna dan Adyrra. Wajah comel anak-anak ini memang saling tak tump4h wajah cantik ibu mereka.

Terkini Fiza memuatnaik gambarnya bersama Baby Aleena di KPJ Damansara Specialist Hospital kerana Baby Aleena mengalami ker4cunan makanan dan cir1t bir1t selama 4 hari. Selain daripada Baby Aleena, Fiza juga turut mengalami ker4cunan makanan.

Jom lihat gambar dibawah :

Rata-rata netizen memberi ucapan dan doa untuk kesembuhan Fiza dan Baby Aleena. Antaranya ialah :

” Semoga cepat sembuh mummy dan tomel aleena.. “

” Get well soon baby.. Get well soon Mommy.. “

” Syafakillah Baby and Mummy..

” Doc Musa best doctor in town beb.. ” – Noorkhiriah

Alahaii kesiannya si comelΒ  Baby Aleena dan Mummy.Β  Semoga diberi kesembuhan kepada Baby Aleena dan Mummy. Semoga cepat sihat dan kembali pulih seperti sediakala. Tiada kesembuhan yang sejati, kecuali kesembuhan yang Kau datangkan. Aminn..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fiza Halim

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..