” Seluar Pok Jak terk0yak ke ? Terkep1t-kep1t, adoii m4ti la ular tu.. ” – Netizen

Video Pok Jak Dan Din Melatah Apabila Tiba-Tiba Ada ‘Ular’ Masa Shooting. Part C1um ‘Ular’ Tu Kelakar, Kuat Menyakat Dato’ AC Mizal Ni !!

Sebut sahaja Dato’ AC Mizal pastinya ramai yang terbayangkan wajah kelakar dan spontannya dalam mengendali dan mengacara beberapa rancangan realiti di Astro. Karakternya yang selalu menghiburkan seringkali menjadi tumpuan pengikut yang mengikutinya di laman sosial.

Sesiapa yang pernah mengikuti  rancangan berbentuk  game show  ‘Opocot Melatah’ pada musim lalu, pastinya akan mengingati betapa lucunya gelagat peserta rancangan tersebut yang kesemuanya mempunyai tabiat latah yang berbeza-beza.

Kini ianya kembali bersiaran dengan musim baru yang lebih meriah dan ‘pec4h’ perut. Rancangan ini bersiaran di Astro Warna dan Astro Warna HD yang mana versi kali ini adalah ‘ Opocot Melatah Budak Pejabat ‘. Bila sebut sahaja pejabat semestinya game show ini berkaitan dengan pekerja pejabat Dato’ AC Mizal sendiri.

Menerusi entri terbaru pengacara sensasi ini, Dato’ AC Mizal telah memuat naik sedutan video berkaitan dengan game show ‘ Opocot Melatah Budak Pejabat’. Video tersebut memaparkan Dato’ AC Mizal membal1ng tali leher berwarna merah miliknya kepada Din Latah dan Pok Jak, lalu menyatakan itu adalah ular ted0ng sel4r.

Apa yang menariknya, Pok Jak dan Din Latah terus beraksi seolah-olah sedang bertar0ng dengan tedung sel4r tersebut. Pelbagai gaya dan aksi dilakukan oleh mereka berdua sehingga masing-masing yang berada di situ tidak dapat menahan gelak dan tawa mereka.

Antara sedutan di dalam video tersebut :

Dato’ AC Mizal : ” Ular.. ular.. tangkap ted0ng sel4r.. “

Dato’ AC Mizal : ” Tangkap.. C1um.. c1um.. “

Dato’ AC Mizal : ” Oiii nanti kena pat0k.. “

Aduhai.. Sampai terkoyak seluar Pok Jak

Kalau nak tahu apa yang berlaku seterusnya, jom tonton video di bawah ini :

Di ruangan komen, ramai yang tidak kuring gusi setelah melihat video tersebut. Ini antara komen-komen yang ditinggalkan mereka :

” Jahan4m set.. kakakakaka.. aduiyai gelak sambil gul1ng.. datok kuek ngus1k.. kakakaka.. “

” Seluar pokjak terk0yak ke camne? Hahah terkep1t2.. Adoii mati la ular tu.. “

” Hahaha.. tak pernah tak kel4kar.. sak1t per0t gelak.. tak ker1ng gusi gelakk.. “

 ” Mau putu1h ur4t perut gelakk je ni dato’ dacdatoac Ooooiiiiiii.. kej4nggg.. “

” Hahaha ni best klau ac jdi host haha.. Suka meny4kat Tok ni.. hahahaha.. “

” Ubat awet muda, ketawa selalu hahahah hahaha ni best klau ac jdi host haha.. “

” Nanti satu hari dacdatoac pun mel4tah, sebab suka sangat s4kat org mel4tah.. “

Aduhai Dato’ AC Mizal kalau dapat menyakat memang seronoklahkan. Hab1s-hab1san beliau perkenakan orang yang mel4tah tu. Kami di Berita Kopak juga merasa terhibur melihat gelagat mereka. Semoga rancangan game show ini terus melekat di hati peminatnya tersendiri. Keep it up ‘ OPOCOT MELATAH’ !!

Terima kasih kepada pembaca Berita Kopak.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Dato’ AC Mizal

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..