” Sekali oppa cakap utara, padu habis.. “

Video Usop Mentor Mengajar Han Byul Bercakap Loghat Utara. Wow, Hebat Juga Han Byul !!

Muhammad Saiful Naim bin Mohd. Noor atau lebih dikenali sebagai Usop Mentor merupakan seorang penyanyi. Bakatnya dias4h melalui program Mentor Milenia pada tahun 2017. Beliau merupakan protege kepada penyanyi Hazama.

Usop yang berasal dari Kedah sangat pekat loghat utaranya apabila bercakap. Beliau juga seorang yang mudah mesra, kelakar dan gil4-gil4. Usop memiliki suara yang berbeza dengan penyanyi lain kerana beliau mempunyai suara serak basah dan p0wer.

Manakala, Han Byul merupakan penyanyi dari Korea Selatan. Beliau menyertai program realiti Big Stage musim kedua. Han Byul suka mencabar dirinya untuk menyanyi lagu-lagu bahasa melayu. Persembahan Han Byul dalam Big Stage sering dinanti-nantikan oleh peminat-peminatnya.

Menerusi akaun Instagram Rara SimplySiti, satu video telah dikongsi di mana Usop mengajar Han Byul bercakap Bahasa Melayu dalam loghat utara. Usop mengajar dua perkataan ‘ Hang dok buat apa’ dan ‘Hang jaga jaga nah’. Sekali bila Han Byul buka mulut, Usop pun terkej0t.

Jom tonton video di bawah ;

” ‘ Hang jaga jaga nah’ .. sekali oppa kecek utaqa padu  @onestarbyul … terkej0t terus oppa yang ajar hanbyul tu @usopofficial @usopkeliafansofficial “

Di sini kami di Berita Kopak sertakan beberapa gambar terbaru Han Byul :

Wah, pandai juga Han Byul cakap utara ye. Lepas ni Han Byul boleh belajar lagi cakap utara. Mana tahu boleh fasih seperti Mat Dan yang fasih berloghat Terengganu. Apa pun, semoga berjaya kepada Han Byul untuk persembahan Big Stage minggu ini !!

Silakan SHARE..

Sumber : IG Rara SimplySiti, Han Byul, Usop by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..