” Sed1hnya, pasti rindu yang tiada penghujungnya… ” – Netizen

Bunga Citra Lestari Muatnaik Video Thr0wback Anaknya, Noah Aidan Menyanyikan Lagu Wanita Terbahagia Buat Ramai Seb4k. Nampak Bahagia Sungguh BCL Dan Ashraf Sinclair Waktu Itu. Semoga Tabah Selalu Bunga !!

Sudah 5 bulan Ashraf Sinclair men1ngg4lkan kita dan pastinya kehilangan beliau amat dirasai oleh para peminatnya dan industri hiburan terutamanya industri seni Indonesia. Paling merasai keh1langan beliau ialah isteri dan anak beliau.

Sebagai isteri, pastinya Bunga Citra Lestari (BCL) amat merasai rindu dengan keh1langan suami yang selama ini sentiasa berada di sisi walau ke mana sahaja berada. Selepas pemergian Ashraf, BCL tidak kuat untuk mengemaskini akaun Instagramnya.

Namun selepas beberapa bulan berlalu, BCL sudah mampu mengemaskini akaun Instagram namun kebanyakan yang dimuatnaik oleh BCL adalah kenangan-kenangannya bersama Ashraf. Dapat dilihat, BCL amat merindui arw4h suaminya walaupun beliau tidak melu4hkannya. Iya, siapalah yang tidak merindukan seseorang yang telah bersama-sama melalui pelbagai pengalaman hidup baik suka atau duk4.

Menerusi akaun Instagram, BCL telah memuatnaik satu video yang memaparkan anak mereka, Noah menyanyikan lagu Wanita Terbahagia. Lagu tersebut merupakan lagu BCL dan salah satu lagu kegemaran. Video tersebut telah mengundang seb4k netizen.

Jom tonton video di bawah :

Rata-rata netizen turut berasa sed1h dan memberi kata-kata semangat buat BCL. Antara komen-komen mereka :

” Yg pacaran ditinggal put0s aja sed1h, apalagi ini, smoga tenang di alam sana ,yg sabar ka unge.. “

” Yg ga kenal aja berat bgt liat video ini…. Pasti ya ka Unge kangen banget dechh.. “

” Sed1hnya, bclsinclair tuhanmu, bersamamu.. Semoga kekal abadi kebahagiaan kalian…aaminn.. “

” Ka ungee semangat.  take care.. Nyium nya penuh kasih sayang bgt.. “

” Lagu terfavorite, kak unge stay strong.. “

” Duh mengandung bawang video nya.. “

” Pasti rindu ya yg tiada penghujungnya.. “

” Sooo sweetttt… Memory yg ngga akan terlupakan yaa Unge… Tetep kuat & semangat yaa… We love you Unge & Noah.. “

Rindu yang tiada penghujung ialah merindui orang yang telah tiada. Hanya doa sahaja yang mampu dikirimkan. Semoga Bunga Citra Lestari dan Noah terus tab4h dan kuat dalam melalui kehidupan yang mendatang tanpa seorang suami atau ayah di sisi.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Bunga Citra Lestari

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..