” Saya tak s4lah dengar kan abang. Abang nak jual saya, abang nak lac0r saya.. “

Video Babak Nur 2, Jat0hnya Air Mata Ustaz Hamadi, Siapa Yang N4ngis Masa Ni ? Baik Mengaku Cepat !!!

Pembawa watak antag0nis menerusi slot drama Nur dan Nur 2, Azhan Rani atau nama sebenarnya Azhan bin Abdul Rani, seringkali menjadi buah mulut dan kemar4han peminat drama ini.

Kehebatannya dalam lakonan tidak dapat disangkal lagi, apabila Azhan memenangi anugerah kategori Antag0nis Pilihan. Azhan sememangnya layak !!

Drama Nur telah menjadi perhatian apabila telah memenangi enam anugerah di malam Anugerah Drama Festival Kuala Lumpur 2019 (DFKL 2019 ).

Malam gilang gemilang itu telah dilangsungkan di Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya (PICC) pada hari Ahad 7 April 2019 yang lalu.

Sejak drama Nur 2 ditayangkan, Azhan Rani seringkali memuat naik video dan foto di laman Instagram miliknya. Terbaru, pelakon kesayangan ramai ini telah memuat naik sebuah video sedutan babak daripada episod 13 drama Nur 2.

Dalam babak tersebut, mempertontonkan Ustaz Hamadi men4ngis atas apa yang telah dikatakan terhadap isterinya Aishah. Aishah sangat terkesan dengan apa yang telah didengari olehnya.  Babak ini menyaksikan bagaimana jat0hnya air mata Ustaz Madi, yang mana selama ini penuh dengan sikap eg0is dalam dirinya.

Ini sedutan daripada babak tersebut :

Aishah : Saya tak salah dengar kan abang. saya tak salah dengar kan abang ? Awak nak jual saya.. awak nak.. awak nak lac0rkan saya…..

Ustaz Madi : Ecah.. Abang minta m4af…..

Aishah : Astagfirulahalazim.. suami sendiri nak lac0rkan aku..

Ustaz Madi : Ecah.. abang minta m4af Cah..  Abang minta m4af…. dengar dulu apa abang nak cakap..

Makin berdebarlah peminat drama Nur 2 ye. Nantikan kesudahannya nanti. Begitulah sedikit sedutan. Kalau nak tahu lebih lanjut tonton lah video di bawah yer. Selamat menonton !!!

” Tau tak apa yang aku kes4lkan masa ni, sehitam2 hati syed hamadi jernih jugak akhirnya, tapi ayah haji ? “

” Aaaahhh i’m so sad. Pinjam bahu please.. anybody ??? Jom kec4m ayah haji. Tinggal 3 episod lagi, jumpa esok.. “

Rata-rata peminat Nur 2 merasa sangat sedih melihat babak jatuhnya air mata Ustaz Madi. Ini komen-komen mereka :

” Kali ni ustaz madi baik.. Tp Nak ustaz madi yg j4hat jg baru hidup aq happy.. “

” Ko punya air muka ea bang mmg power.. Ada kejap aku rasa nak ket0k ngan senduk ada kejap rasa macam alololo siannya.. “

” First time tak kec4m madi malam ni.. sebab air mata jantan madi jat0h jua akhirnya.. sweet jugak nak suap echa… siap panggil sayang lagi.. “

” Bang scene ni seyes mengalir air mata ku bang x tau kenapa tpi terasa keikhlasan dri ust madi .. “

” Allah hu lakonan abg memang mnjadi bang… terbaik bang “

Memang terbaik lakonan pelakon-pelakon Nur 2. Fenomena Nur 2 belum lagi reda nampaknya. Minggu ini merupakan minggu terakhir drama tersebut. Bersabarlah menanti kesudahannya.

Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Azhan Rani terus sucess dalam bidang yang diceburi dan sentiasa berjaya di dunia dan di akhirat. Amin.

Terima kasih kepada pembaca Berita Kopak.

Silakan SHARE.

Sumber : IG Azhan Rani by Berita Kopak & Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..