” Mommy seb4k sebab tengok daddy orang lain pulak yang puj0k dan pel0k Ryan yang tengah terlamp4u sedih.. “

Perkongsian Rita Rudaini Mengenai Apa Yang Berlaku Semasa Hari Sukan Sekolah Anaknya Buat Netizen Sebak !!

Rita Rudaini Binti Mokhtar atau lebih dikenali dengan nama pentasnya Rita Rudaini. Rita memulakan kerjaya seninya selepas menyertai pertandingan Dewi Remaja 98/99 dan Rita berjaya menjadi finalis. Selepas itu Rita menjinakkan diri dalam dunia permodelan dan lakonan.

Rita Rudaini juga merupakan seorang ibu tungg4l yang membesarkan kedua anak lelakinya iaitu Airit Rayyan Rizqin dan Airit Qaqa Arjuna. Hasil perkahwinannya bersama bek4s suami iaitu Aidil Zafuan seorang pemain bola sepak terkenal di Malaysia.

Rita merupakan seorang ibu tungg4l yang sangat tabah kerana membesarkan kedua anaknya itu sendirian. Terbaru menerusi laman Instagramnya Rita telah memuat naik video dan gambar sempena hari sukan sekolah anak-anaknya.

Video yang mengundang sebak di hati peminat apabila anaknya yang sedang bersedih dipujuk oleh ‘daddy’ orang lain tetapi bukan ‘daddy’ sendiri. Rita juga turut sebak melihat re4ksi anaknya itu. Mari kita saksikan video yang dikongsi oleh Rita bersama-sama :

” Dr jauh mommy dah nmpk muka dia frustt… mmg xnak teg0r.. n biar dia duduk sorang2… ambik masa bertenang…. last2 nangis jugak… “

” Mommy seb4k jugak sbnarnya seb4k sbb tgk daddy org lain plak g puj0k n pel0k dia ryan terl4mpau sedih sbb dr P1,P2,P3 GREEN HOUSE CHAMPION… tahun ni jat0h no 2… “

” Its ok syg.. ryan tetap no 1 di hati mommy @airitryan727.. “

” Tetap JUARA di hati mommy @airitryan727 @airitqaqa727 “

” Tetap no.1 di hati mommy @airitqaqa727 “

View this post on Instagram

Tetap no.1 di hati mommy ❤️ @airitqaqa727

A post shared by Rita Rudaini (@ritrud727) on

Rata-rata netizen memberi komen dan semangat untuk Rita dan anak-anak, antaranya :

” Subhanallah subhanallah sed1hnyaaaaaa.. Ku4tlah anakkk “

” Saya plak yg bergen4ng air mata…”

” No 2 bkn tak heb4t sbb dah cuba sedaya upaya. Ryan tetap heb4t sbb ada mommy yg heb4t “

” Satu hari nanti kau akan jd yg terhebat airitryan . Str0ng boy ….. ah sedey aku “

” No word to say semuga berjaya dunia akh1rat handsome boy.”

” Smoga bila besar nti dia setab4h ibunya.. Aamiin “

” Sedihnya tgk ryan…..terasa jg la perasaan tu sbb kita pun ada anak baya2 ryan “

” Kuatnya sis, tabahnya melalui dan mnjaga ryan ngn dikm0k, hnya bertiga… smg Allah berikan kebahagiaan dan kshtn yg baik utk trs mnjge cinta hati… lama x jumpa sis, ryan ngn dikm0k… rnduuuu jmpe nt “

” Jaga anak baik2… Harta paling bharga… Tiada tol0k ganti “

Semoga Rita Rudaini sentiasa tab4h dan ku4t demi membesarkan anak-anak. Kami dari Berita Kopak mendoakan Rayyan dan Dikm0k membesar dengan sihat dan menjadi anak yang soleh.

Terima kasih kepada anda yang sudi membaca..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Rita Rudaini by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..