” Satu kekasih cukup ke.. “

Video Syeriv Samheizy Anak Syatilla Melvin Berebut Kosmetik Ibunya ‘Kekasih’ Terkedu Dengar Suara Syatilla Bertemp1k. Part Last Tu Tak Boleh Tahan. Amboi Ayat Matyip Bukan Main Lagi, Romeo Betul !!!

Nama Syeriv Samheizy adalah antara nama anak selebriti yang popular di Malaysia. Memiliki ramai pengikut di akaun Instagram miliknya yang terkini mencapai 951 ribu orang membuatkan nama Syeriv menjadi terkenal. Syeriv merupakan anak kepada pelakon Shaheizy Sam dan Syatilla Melvin.

Namanya yang unik menjadi sebutan. Syeriv dilahirkan pada 9 Mei 2017 dan merupakan anak sulung pasangan ini. Sheriv mempunyai seorang adik perempuan bernama Sarima Samheizy. Menginjak usia 3 tahun, Syeriv membesar dengan cukup sempurna dan menjadi anak yang amat menghiburkan.

Di usianya ini, Syeriv sudah petah bercakap di dalam bahasa melayu dan juga bahasa Inggeris. Ada sahaja celoteh dan aksi lucunya yang dikongsikan di laman sosial untuk tontonan peminat. Di tambah lagi gaya ibunya yang suka menyakat dan mengusik lagi menggamatkan suasana.

Menerusi akaun Instagram syerivsamheizy, telah dikongsikan satu video di mana Syeriv sedang berbual bersama ibunya Syatilla Melvin sambil memegang produk kosmetik keluaran ibunya bernama ‘Kekasih’. Yang melucukan apabila Syeriv terkedu mendengar suara ibunya yang kuat dan terkeluar ayat yang acah-acah romeo dari si kecik ini.

Jom tonton video di bawah :

” Okey ni la videonya! Terkedu ye syeriv.. “

View this post on Instagram

Okey ni la videonya!🤣🤣🤣 Terkedu ye syeriv🤣

A post shared by m a t Y i p (@syerivsamheizy___) on

Rata-rata netizen terhibur dengan gelagat Syeriv ini. Antara komen-komen netizen :

” Syeriv super cute 100%.. “

” Baru faham.. Memang tak laa.. Comey jee.. “

” Terlop0ng mulut Mat yip.. “

” Pasai paa gag4p.. “

” Tekej0t abam.. Satu, memang tak la.. Arggghh… Comel sangat.. “

” Satu kekasih cukup ke.. “

” Kening matyip masa jer1t.. “

” Hahahahaha matyip kenapa gag4p.. “

Amboi Matyip acah-acah romeo dah dia. Apa mungkin bakal menjadi pelapis ayahnya Sam yang memang jadi kegil4an gadis-gadis. Muka Matyip pun jambu sungguh buat ger4m je. Apa pun, kami di Berita Kopak mendoakan semoga Syeriv membesar dengan sihat dan sentiasa di bawah lindungan Allah. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Syeriv Samheizy by Berita Kopak & Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..