” Sape tengok ulang-ulang… Gelak guling-guling.. Kite geng… “

Yoe Parey Bagi Pickupline Gemp4k Untuk Neelofa Buat Netizen Ketawa Pec4h Per0t. Amboi Betul-Betul Nak Ejas Neelofa Ni. Kelakar Gil4 !!

Bintang youtube baru yang semakin meningkat naik, Yoe Parey kian menjadi sebutan peminat. Yoe Parey atau nama sebenarnya Muhammad Ashrul Hakim bin Lukman adalah watak utama di dalam slot Drama Sp0ntan arahan anak muda berbakat besar dan y0utuber nombor satu Malaysia, Syahmi Sazli.

Percubaan Syahmi mengetengahkan Yoe nyata berhasil apabila Yoe petah dalam berdialog walaupun tanpa skrip dan ayatnya lawak spontan. Walaupun Yoe disifatkan sebagai ‘orang kurang upaya’, namun keistimewaannya boleh menghiburkan dengan kata-kata spontannya itu tampak kian menjadi.

Yoe yang pernah membuat kej0tan buat penonton Maharaja Lawak Mega di atas lakonan bersahajanya bersama Bocey menaikkan lagi namanya. Di tambah lagi kemunculan di set Melet0p ketika episod terakhir bersama Neelofa berjaya menggam4tkan suasana dengan ayat pickupline dan pantun peribahasanya itu.

Menerusi akaun Instagram Melet0p, telah dikongsikan satu video di mana pendatang baru pelakon Drama Spontan, Yoe Parey di temubual. Seperti biasa ayatnya yang spontan pasti menjadi tarikan dan bertambah menggelet3k hati apabila soalan berkaitan Neelofa diajukan. Pickuplinenya tak pernah tak kelakar !

Jom tonton video di bawah :

” @yoe_parey pilih @neelofa berbanding @wanierohaimie siap bagi pickup line p0wer lagi.. “

” Semenjak muncul kat MLM, lain macam dia punya pickup line .. “

Rata-rata netizen terhibur dengan telatah Yoe ini. Antara komen-komen netizen :

” Yeo suka lofa.!.. “

” Mari kat abang , selfie sekali” ..HAHAHAHAHAHHAHAHA.. “

” Ya Allah bestnya yeo.. “

” Sape tengok ulang-ulang… Gelak gul1ng-gul1ng.. Kite geng… “

” Hahahaah… Adoii, pick up line you memang win.. “

” Dua tiga neelofa, mari kt abg selfie skali… “

” Pickup line dia hahaha terhibur aku dengar .. “

” Berdek4h pulak aku tengok dia ni.. “

” Bahhahahahhahanat tul pikapline dia.. “

” Hahahahahahahhahahahahahahahah barai gelak hahahahahha.. “

” Pickup line main petik je.. “

Tak boleh tahan ketawa mendengar lawak spontan Yoe Parey ni. Ayat spontan yang bukan dibuat-buat apatah lagi di rancang-rancang kerana istimewanya dia buat netizen tidak jemu. Pasti Neelofa pun ketawa terbah4k-bah4k mendengar bait-bait pickupline Yoe buat dirinya itu.

Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Yoe Parey akan semakin dikenali di persada seni dan bakal menjadi sumber inspirasi dan contoh bagi orang lain yang kurang upaya bahawasanya kekurangan bukanlah alasan untuk tidak boleh berjaya di dalam hidup.

Silakan SHARE..

Sumber : IG meletop, IG Yoe Parey by Berita Kopak & Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..