” Sampai ternganga orang belakang tengok, semutttt banyakk !! “

Video Fasha Sandha Dan Aidil Aziz Sibuk Bergambar Tapi Orang Yang Belakang Tu Curii Perhatian !!!

Nur Fasha Sandha Binti Hassan atau lebih dikenali sebagai Fasha Sandha telah pun mendirikan rumahtangganya hujung Mac yang lalu bersama Aidil Aziz yang juga merupakan seorang pelakon. Ini merupakan perkahwinan pertama untuk Aidil dan kali kedua untuk Fasha.

Dalam beberapa minggu ini, perkahwinan mereka menjadi perbualan hang4t di media sosial sama ada di laman Facebook mahupun Instagram. Pasangan bak pinang dibelah dua ini nampak sangat serasi di antara satu sama lain.

Benarlah kata pujangga ‘kebahagiaan adalah milik mereka yang mempunyai impian untuk berusaha menjadikannya kenyataan’. Begitulah kebahagiaan antara Fasha dan Aidil sangat menjadi sumber inspirasi ramai.

Menerusi entri terbaru dalam laman Instagram Fashaxaidil, sebuah video telah dimuat naik. Video tersebut memaparkan Fasha dan Aidil sedang diambil gambar oleh seseorang. Manja sangat Fasha!! Comel je mereka berdua. Memang pasangan yang romantik lah!!

Apa yang menariknya pada video tersebut, ketika Fasha dan Aidil bergambar, tanpa sedar ada seorang lelaki di belakang sedang memerhatikan mereka. Bersemut sangat Fasha dan Aidil ni. Siapa yang tak tertarik kan ???

Haaa.. nak tahu tak ape yang lelaki tu buat. Boleh tengok pada gambar di bawah ni. Kami pun geli hati tau.

Tutup sikit mulut tu abang !!! Nanti masuk lalat pulak .. hehehe

Kalau nak tahu betapa manisnya pasangan ini, dan betapa kagumnya abang kat belakang tu, jom tengok video di bawah ni ye. Daripada kapsyen pun dah tahu betapa bahagianya kan!!!

” Bahagiaaaaaanyaaaa lahaiii.. “

View this post on Instagram

Bahagiaaaaaanyaaaa lahaiii 😍

A post shared by Fasha ❤️ Aidil (@fashaxaidil) on

Rata-rata penonton sangat bahagia melihat Fasha dan Aidil. Ini komen-komen mereka :

Suka tgk mereka bhgia “

” Aku suka banget lihat kamu berdua bahagia smoga kekal yah sampai tuan amiin “

” Semoga Fasha dn Aidil bahagia hingga ke jannah, suka tgk Fasha cantik manis manja nya.. “

” Sweetnya pengantin baru.. raya bersama tahun ni.”

Tidak kurang juga yang memuji kecomelan Fasha. Ini antara komen-komen mereka:

” comei noo lahai dorg.. sweetttt noo hahaha “

” Cantiknye fasha “

” Cantik nya fasha pakai tudung “

Dan ada juga yang mengatakan mereka pasangan yang sweet. Ini pula komen mereka :

” Wow banyak nya semut sweeettt sgt “

” Sampai ternganga org blkng tgok. pe2 pun so sweet “

” Semutttttt bykkkkk “

” X pernah x manis “

” Sampai ternganga org blkng tgok. pe2 pun so sweet “

Jom tengok foto-foto kebahagian pasangan ini yang ingin kami kongsikan. Check it out !!! Jelas terpancar kebahagiaan dari wajah Fasha !

Keikhlasan Aidil membahagiakan Fasha !

Nah!! Pasangan sama cantik, sama padan..

Alahai Fasha dan Aidil sangat manis sekali. Kami daripada Berita Kopak mendoakan semoga Fasha dan Aidil dikurniakan kebahagiaan sehingga ke Jannah Allah. Amin.

Terima Kasih kepada pembaca Berita Kopak.

Silakan SHARE.

Sumber : IG  FashaxAidil , Fasha Sanda By Berita Kopak & Content Media.

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..