” Sampai nang1s-nang1s Ainul kena usik dengan Walid.. ” – Nurul Erwani

Video Terbaru Gelagat Ainul Mardhiah Yang Diusik Oleh Ayahnya. Amboi Walid, Nak4l Sungguh. Sempat Lagi Suruh Ainul Tep0k Tangan Masa Menang1s. Comel Ainul !!

Nama adik Ainul Mardhiah tidak perlu diperkenalkan lagi. Si kecil kesayangan ramai ini semakin hari kelihatan semakin sihat dan ceria sebagaimana yang dikongsikan oleh kedua ibu bapanya di laman sosial Intagram dan juga Facebook.

Ainul kini sudah bergelar seorang kakak. Untuk pengetahuan ibunya, Nurul Erwani telah selamat melahirkan seorang bayi lelaki pada bulan Julai yang lalu. Nama adik Ainul adalah Umar Abdurrahman, satu nama yang cukup indah seperti nama Ainul juga.

Selain ibu Ainul, ayahnya Ahmad Safiuddin juga beberapa kali berkongsi video Ainul bersama adiknya itu. Sebelum ini telah dikongsikan video pertama kali Ainul bersua muka dengan Umar. Perkongsian itu meraih perhatian ramai dan memperolehi banyak tanda suka.

Hasil tinjauan terbaru kami, ibu Ainul telah berkongsi video gelagat dan reaksi Ainul yang telah diusik oleh ayahnya. Alahai Walid ni, saja je tau. Ayah-ayah ni kalau sampai tak nang1s mengusik anak, memang tak sah biasanya kan. Kes1an Ainul, nak4l tau Walid ni, siap suruh tep0k tangan lagi. Hehehe.

Jom tonton video di bawah :

 

” Paling best ngusik anak. Nangis pun comey lah Ainul.. “

” Comelnya ainul.. Doakan acik dpt anak yg comel n bijak mcm ainul mardiah ye.. Suka tengok ainul.. “

” Walid ni kangggg .. aippp. Comel la ainul ni ger4mnya.. “

” Ya Allah… comel bijaknye Ainul. Kenyang walid mengusik.. “

” Big girl dah kakak Ainul. Pandai… Comel ainul… Semoga membesar dengan sihat… Aamin.. “

” Walid ni kannnnn, Cian ainul… Pandai ainul.. Ank yg menyejukan mata.. “

Nasiblah Ainul dapat ayah kuat mengusik macam Walid. Mesti besar nanti Ainul rapat dengan Walid dan anak manja Walid. Semoga Ainul membesar dengan sihat, sentiasa dalam lindungan Allah selalu, menjadi anak yang taat kepada kedua ibu bapa. Aminn..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Nurul Erwani

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..