” Sampai LEL4H dah abang Yusuf still nak mel0mpat jugak..”

Video Kegigihan Yusuf Iskandar, Anak Hanis Zalikha Mel0mpat-L0mpat Untuk Hiburkan Adiknya Alisa Mendapat Pujian Netizen. So SWEET Lah Abang Yusuf Ni !!

Ramai yang mengetahui, pasangan pelakon Hairul Azreen dan juga isterinya Hanis Zalikha telah menimang cahaya mata perempuan pada bulan Mei yang lalu. Puteri yang comel ini diberi nama Alisa Aisyah dan semakin lama semakin cerdik untuk bermain.

Seorang lagi anak pasangan ini yang tidak perlu diperkenalkan lagi, mempunyai pengikut yang tersendiri di Instagaramnya. Begitu juga dengan Alisa Aisyah yang turut mempunyai akaun Instagram sendiri. Setakat ini Alisa Aisyah telah mempunyai lebih 400 ribu pengikut di laman Instagramnya itu.

Sebagai mana  abangnya Yusuf Iskandar, Alisa Aisyah juga turut menerima temp1as daripada populariti kedua ibu bapa mereka Hairul Azreen dan Hanis Zalikha. Peminat seringkali menantikan foto-foto dan video yang menarik yang akan dimuatnaik di laman Instagram mereka.

Menerusi entri terbaru di laman Instagram Yusuf Iskandar, sebuah video telah dimuat naik. Video tersebut memaparkan Yusuf sedang bermain dan menghiburkan adiknya Alisa Aisyah. Hairul Azreen yang memegang anaknya Alisya Aisyah turut terhibur dengan  gelagat Yusuf Iskandar itu.

Aksi Yusuf yang mel0mpat-mel0mpat terus menuju ke arah adiknya Alisa membuatkan Alisa merasa sangat gel1 hati dan ketawa dengan seronoknya. Yusuf melakukannya berulang kali, semakin lama tawa Alisa semakin kuat sehingga terkeluar air liur. Kelihatan Hairul Azreen menges4t air liur anaknya itu.

Kegigihan Yusuf untuk mebuat adiknya Alisa ketawa memang bersunguh-sungguh. Sehingga Yusuf sedikit kelet1han dan termengah-mengah selepas mel0mpat. Tapi tidak menghalang untuknya melakukan berulang kali. Yang penting adiknya terus happy dan ketawa.

Lihat aksi Yusuf yang menghiburkan adiknya itu pada foto di bawah ini :

Tonton video di bawah ini untuk melihat aksi comel Yusuf dan Alisa :

” Demi @thealisaaisyah.. “

View this post on Instagram

Demi @thealisaaisyah

A post shared by Yusuf Iskandar Hairul Azreen (@theyusufiskandar) on

Setelah melihat video tersebut, rata-rata pengikut di Instagram Yusuf Iskandar merasa terhibur dan memuji kecerdikan Yusuf menghiburkan hati adiknya. Ini antara komen-komen mereka :

” Eyyy ger4mnya.. Pandai dia.. dh fhm org main dgn dia.. “

” Sampai  lelah abg yusuf still nak mel0mpat jugak so sweet lah abg yusuf ni.. “

” Abg.. you so funny.. trkekek2 alisa gelak.. comelnya family nie.. “

” Baiknya abang @theyusufiskandar layan adik @thealisaaisyah.. “

” Eii cuteee pandainya main dengan adik.. “

” Tak sabar nak tunggu dua2 melompat nnt @haniszalikha.. “

” Eee suka sangattt dia tu. Haihhh ger4m kitaa.. “

” Alahai comelnya dia gelak dengan kita ii sekali tergelak bila tngk dia gelak.. “

” Suka gila bila dgr dia gelak. Alaaaa comellllllll sgttttttt! Iloveyouboth @theyusufiskandar @thealisaaisyah.. “

Memiliki anak-anak yang comel dan cerdik adalah anugerah daripada Allah. Anugerah ini adalah sesuatu yang tidak ternilai dan perlu dijaga dengan baik dan rasa tanggungjawab. Tahniah Hanis Zalikha dan Hairul Azreen kerana menjadi ibu bapa yang sangat baik terhadap anak-anak.

Kami di Berita Kopak mendoakan Yusuf Iskandar dan Alisa Aisyah membesar dengan sihat dan dikurniakan oleh Allah kejayaan di dunia dan di akhirat. Amin.

Terima kasih kepada pembaca Berita Kopak.

Silakan SHARE.

Sumber : IG Yusuf Iskandar, Hairul Azreen, Hanis Zalikha by Berita Kopak & Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..