” Ramai yang orang suruh saya tunjuk sepender saya, hari ni saya pakai seluar dalam vers4ce.. “

Dato’ Aliff Syukri Tunjuk Gambar Sepender Lah Pulak, Ini Respon Bonda Rozita Ibrahim !!

Nama pengasas produk kosmetik dan usahawan terkenal Dato’ Aliff Syukri Kamarzaman tidak perlu diperkenalkan lagi. Rata-rata rakyat Malaysia mengenali beliau yang selalu muncul di kaca TV dan juga sangat aktif di laman sosial.

Walaupun sering menerima banyak kecaman dan kritikan daripada orang ramai sebelum ini, namun ia tidak sedikit pun mematahkan semangat Dato’ Aliff untuk meneruskan perniagaannya yang kini sudah semakin berkembang.

Hasil perkahwinannya dengan Datin Shahida, pasangan ini mempunyai 4 orang anak yang bernama Ammar Ahyan, Qadejah El Zahra, Ibraheem Adham dan Yusof Alqardawi. Mereka juga turut mengambil anak angkat yang diberi nama Ameena.

Ramai juga sedia maklum, kebanyakan entri Dato’ Aliff di Instagram miliknya sering mendapat perhatian ramai. Malah apa sahaja yang dibuat olehnya turut mendapat kec4man dan kritikan daripada netizen.

Menerusi akaun Instagram, Dato’ Aliff kali ini memuatnaik gambar seluar dalam berjenama vers4ce. Menurut Dato’ Aliff sebelum ini, ada orang minta dia menunjukkan gambar seluar dalam yang dipakainya dan akhirnya memang Dato’ Aliff betul-betul tunjukkan.

Baca perkongsian Dato’ Aliff di bawah :

” Ramai yg org suruh sy tunjuk sepender saya hari ni saya pakai seluar dlm vers4ce hasil perniagaan @as.legacymalaysia. Syukurr sy mampu beli apa sahaja hasil bisnes online saya dulu sy pakai spender 3 rm10 jee.. “

” Tapi kali ni spender ni kainya sejuk dan selesa.. berminat nak join bisnes sy ? wussp 0 14-619 2419 skrg modal rm70-5000 jee.. sure korang pun boleh pakai spender yg saya pkai ni.. “

Alahai, serius kelakarlah Dato’ Aliff ni. Rata-rata ramai yang terhibur dengan perkongsian ini, tak kurang juga yang mengec4m Dato’ Aliff. Antara komen-komen netizen :

” Haha kelakar la dato ni. sy cuma nak tahu sapa yg suruh tu? tak de kerja lain ke ? “

” Tunjuk cara pakai sekali dato. Saya tak pernah tgk lelaki pakai spender.. “

” Underwear pun nak tayang. Pening sis tengok dato ni.. “‘

” Alhamdulillah. taniah datok, seluar dlm saya 10rm je dan saya post dekat almari saya je.. “

” Mesti dato perli orang yang suruh dato tunjuk seluar dalam tu haha.. “

” Berapa harga dato? Teringin juga nak beli satu kalau mampu.. “

” Harga lupa letak la tu. Saya nak tahu harga tu dato !! “

” Haaa sapa yg minta tunjuk tu… muncul kan diri.you ask for it, you get it. nasib x peragakan.. “

Ini pula respon daripada ibunya, Bonda Rozita Ibrahim :

Alahai Dato’ Aliff, buat kelakar lah pulak dia ni. Memang saja je nak bagi orang kec4m kan. Hehehe. Apa-apa pun bagi admin, ini salah satu strategi dan teknik marketing Dato’ Aliff untuk menarik orang kepada perniagaannya. Betul tak Dato’ Aliff ?

Apa-apa pun kami di Berita Kopak mendoakan semoga Dato’ Aliff terus berjaya dalam bidang yang diceburi. Semoga dapat berkongsi nikmat yang Allah beri dengan membantu golongan yang memerlukan. Amin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Dato’ Aliff Syukri by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..