Ramai Yang Berpuas Hati Apabila Ustaz Hamadi Akhirnya Kena Makan Penamp0r Dengan Ecah.

Tapi Sebenarnya Itu Bukan Tangan Noorkhiriah. Tak Sangka Ini Pemilik Sebenar Tangan Itu. Amik kau Ustaz Hamadi !!

Drama Nur 2 membuatkan penonton rasa lebih em0si dengan lakonan pemenang Anugerah Pelakon Antag0nis Pilihan Anugerah DFKL 2019, Azhan Rani yang memegang watak sebagai Ustaz Syed Hamadi, seorang Ustaz yang menyalahgunakan agama demi kepentingan diri sendiri.

Dalam Drama Nur 2 kali ini, Ustaz Hamadi kini sudah keluar dari penjara setelah dijamin oleh isterinya Aishah, lakonan pelakon berbakat besar Noorkhiriah. Ingatkan Ustaz Hamadi sudah insaf, tetapi masih menjadi-jadi perangai Ustaz Hamadi ini sehingga membuatkan ramai yang ger4m dan berem0si dengan watak yang dibawa oleh Azhan Rani ini.

Bukan sahaja watak Ustaz Hamadi yang diperkatakan oleh peminat setia Drama Nur 2, malah watak Ecah atau Aishah lakonan Noorkhiriah yang terlalu sayangkan suaminya sampai sanggup melakukan apa sahaja turut mendapat perhatian ramai.

Sememangnya bakat 2 selebriti ini begitu besar dan patut dihargai oleh semua pihak. Walaupun tidak membawa watak hero dan her0in, tapi watak lakonan mereka sangat menyerlah sehingga menjadi topik perbualan ramai.

Malah akaun Instagram milik mereka terutama sekali Azhan Rani turut ‘diser4ng’ oleh netizen yang ger4m dengan watak yang dibawa olehnya. Malah Azhan turut membalas komen mereka dengan komen yang menghiburkan. Kalau baca komen-komen yang diterima boleh buat kita ketawa sorang-sorang.

Menerusi akaun Instagram, Noorkhiriah memuatnaik babak Ecah men4mpar suaminya, Ustaz Hamadi.

Rata-rata penonton setia Drama Nur 2 sangat berpuas hati dengan babak ini. Seolah-olah ‘ger4m’ mereka dengan Ustaz Hamadi terbalas.

Jom tonton video di bawah :

PUDAR… panggggggg.. “

Rata-rata ramai yang menyangkakan Noorkhiriah melatah semasa Azhan Rani meninggikan suaranya dalam lakonan itu. Antara komen-komen netizen :

” Masa menjawab tu betul2 skrip ke akak melatah ? Huhuhu.. “

” Kak.. awat mlm ni sume berlakon mcm real… tertus0k ke jangtung terus ni kak.. “

” Kata2 @khiriah17 menus0k ke jantung… Menitik air mata.. “

” Bagi lah apa pun watak, mau str0k kena jer1t tepi telinga dengan sora @khiriah17. Salute ahhh.. “

” Part ni kita tgh makan terkej0t dengar kak @khiriah17 menjer1t nasib baik tk tercek1k.. “

” Power tamp4ran mu ecah, hahahaha.. “

” X melatah ke kak @khiriah17 mase #ustathamadi tengk1ng tu kak. Hehehe.. “

Tetapi apa yang menariknya, sebenarnya tangan yang men4mpar Ustaz Hamadi itu bukanlah tangan Noorkhiriah. Ramai sedia maklum Noorkhiriah sangat menjaga aurat dan pergaulannya sesama bukan mahram walaupun sikapnya yang nampak happy go lucky dan g1la-g1la.

Menerusi salah satu komen yang diberikan, Nookhiriah mendedahkan pemilik sebenar tangan yang digunakan dalam adegan men4mpar Ustaz Hamadi.

Untuk pengetahuan yang masih belum tahu @ejchomey merupakan seorang makeup artis yang merupakan salah seorang krew yang terlibat dalam Drama Nur 2. Jika anda mengikuti akaun Instagram Noorkhiriah, pasti anda tahu @ejchomey ini kuat melatah orangnya.

Rata-rata pelakon dan krew yang bekerjasama dengannya kerap mengusik dan membuatkan @ejchomey melatah. Aksi dan gelagatnya membuatkan ramai yang terhibur.

Di bawah ini kami sertakan salah satu video @ejchomey melatah yang pernah dikongsikan oleh Noorkhiriah di akaun Instagram miliknya :

Pelakon Drama Nur 2 ini rupa-rupa dekat set pengambaran macam-macam hal diorang buat nak bagi tidak stresss dan bekerja dalam suasana yang gembira. Daripada pengarah, pelakon dan semua krew yang terlibat sudah macam keluarga, ukhuwah mereka sangat rapat selepas bekerjasama menjayakan Drama Nur 2 ini. Itu yang sebaiknya.

Apa-apa pun tak sabar nak menantikan episod-episod terakhir Drama Nur 2. Agak-agak korang, Ustaz Hamadi ini akhirnya akan insaf tak ? Hehehe..

Silakan SHARE..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Noorkhiriah by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..