” Photographer terlamp4u.. “

Video Par0di Dewi Remaja Dari Bell Ngasri Dan Jihan Muse Menggeletek Hati Netizen. Ad0iii, Tak Pernah Tak Kelakar !!

Par0di sudah semakin popular di dalam media sosial masa kini. Parodi ialah karya yang dicipta untuk men1ru, mempermainkan keseronokan atau mengulas mengenai karya asal. Par0di biasanya akan menghiburkan di kalangan netizen di media sosial. Sebuah parodi yang baik adalah hiburan yang baik.

Bell Ngasri atau nama sebenarnya Nasrizal @ Ngasrizal Ngasri merupakan pelakon dan pelawak tanah air.  Beliau juga merupakan anak kepada penyiar terkenal, Ngasri Sain. Bell seorang pelawak yang bijak mencetuskan suasana gam4t.

Bell sering melakonkan watak-watak tertentu dalam segmen Par0di Melet0p di Astro Ria bersama Jihan Muse. Gandingan mereka bersama sememangnya tidak pernah mengecewakan para penonton. Ada sahaja lawak yang menggeletek hati para penonton.

Menerusi akaun Instagram, Bell berkongsi video par0di melet0p yang dilakonkannya bersama Jihan Muse. Par0di yang berkisarkan tentang photographer terlampau untuk episod dewi remaja ini begitu mengeletek hati netizen. Lakonan Bell dan Jihan sememangnya mantap dan kelakar.

Tonton video di bawah :

” Photographer terlamp4u #parodimelet0p “

View this post on Instagram

Photographer terlampau #parodimeletop

A post shared by Bell (@bellngasri) on

Rata-rata netizen terhibur menonton parodi mereka berdua ini. Antara komen-komen mereka :

” Hahahaha , tak pernah tak kelakar.. “

” Buat gaya bodybuilder terus.. “

” Kenapa rambut mcm dr. Rozmey hahahahah.. “

” Hahhahaha tk pernah tk lawak.. “

” Cantik kak Jihan.. “

Lawak daripada Jihan dan Bell tak pernah mengecew4kan. Boleh dikatakan mereka berdua merupakan pasangan yang serasi untuk menjayakan par0di melet0p. Kami di Berita Kopak mengucapkan selamat maju jaya kepada Bell dan Jihan. Teruskan memeriahkan industri tanah air kita.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Bell Ngasri by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..