” Perhhh p0wer la Yusuff. Kemain sedaaaaap dia tekan minyak.. ” – Netizen

Video Yusuf Iskandar Seronok Bermain Permainan Hadiah Daripada Dato’ Lee Chong Wei. Uish Lajunya Yusuf Sampai Cu4k Daddy Dibuatnya. Nasib Tak Acc1dent Dengan Tong S4mpah. Hebat Yusuf Pandai Control !!

Periang, petah bercakap dan sopan santun, itu yang boleh digambarkan untuk anak sulung Hairul Azreen dan Hanis Zalikha ini. Diberi nama Yusuf Iskandar, sejak lahir lagi perkembangan Yusuf menjadi ikutan ramai peminat. Hanis juga membuka satu akaun khas Instagram buat Yusuf sebagaimana artis lain.

Yusuf sehingga kini sudah diikuti seramai 2.8 juta orang di Instagramnya itu. Bilangan pengikut yang ramai itu membuatkan nama Yusuf disebut antara anak selebriti yang popular. Yusuf anak yang bijak dan selalu mengikut semua kata mommy dan daddy nya itu.

Perkongsian mengenai aktiviti Yusuf belajar dan bermain pasti mendapat like yang banyak daripada peminat. Di usianya sekarang, Yusuf sangat fasih dalam berbahasa Inggeris. Yusuf juga seorang abang yang penyayang buat adiknya Alisa Aisyah.

Meninjau akaun Instagram Yusuf Iskandar, telah dikongsikan satu video yang memaparkan Yusuf yang happy bermain dengan permainan barunya. Seronoknya Yusuf dapat hadiah istimewa daripada wira negara Dato’ Lee Chong Wei ini. Tengok jelah gayanya, macam r4ce kereta di litar sahaja l4ju betul.

Jom tonton video di bawah :

Gelagat Yusuf ini menarik perhatian peminat. Boleh tahan hebat Yusuf mengawal mainannya ini. Antara komen-komen mereka :

” Time nak terlangg4r tong samp4h tu kec0t perut w0ii ya Allah yusuf ni.. “

” Not only is he the cutest kid, he’s now the coolest kid on the bl0ck.. “

” W0www seronok ye yusof. Laju je dia bawak sampai daddy die pon cu4k ehh. Ahhahaha.. Break2.. “

” Ada gaya jadi pelumba F1 negara ni.. “

” Pandai Yusof. Nanti dpt jadi pemandu F1 sudah besar.. “

” Perhhh p0wer la yusuff. Kemain sedaaaaap dia tekan minyak.. “

” Bsr nnti msti bleh kal4hkan D0minic Torett0.. “

” That was close but I know he’s a fast learner.. “

L4ju betul Yusuf bawak mainan barunya ini dah macam berlumba FI. Hairul pun terkej0t dengan lag4k Yusuf yang hampir langg4r tong samp4h itu. Anak Paskal dah sl0w-sl0w tunjuk aksi las4knya pada daddy la tu. Apa pun, semoga Yusuf sentiasa dilindungi Allah dan menjadi insan yang berguna dewasa kelak.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Yusuf Iskandar, IG Hairul Azreen, IG Hanis Zalikha

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..