” Perghh sentuhan Bella memang terbaek ” – Bila Adik Iris Viral Kena Mekap Dengan Bella Memang Kebab0omm !!

Bella yang cukup peramah dan mudah membuat penonton terhibur dengan cel0teh-cel0tehnya yang pekat ‘berloghat’ utara semasa live tutorial mekap nya di facebook atau instagram. Sambil bella mekap dia sempat selitkan dengan lagu-lagu nyanyiannya atau pun lawak-lawak yang buat penonton tak kering gusi ketawa.

Bella seorang yang begitu selamba dan lucu itu sentiasa membuat para peminat tak sabar menanti video live nya untuk menyaksikan sentuhan-sentuhan menarik pelbagai teknik mekap yang dihasilkan olehnya. Tidak lokek dengan ilmu, Bella sentiasa mengajar para penonton yang menyaksikannya.

Bagi Bella dia perlu melakukan yang terbaik dalam hidupnya kerana hanya kita yang boleh mengubah nasib diri kita dan perlu berusaha sehabis mungkin untuk berjaya. Bella perlu buktikan yang dia boleh dan sentiasa berani mencuba sesuatu yang baru.

Terkini Bella berkongsi video tutorial mekapnya untuk wajah Adik Iris kanak-kanak berusia 11 tahun yang viral baru-baru ini.  Walaupun baru berusia 11 tahun tetapi hasil mekap Adik Iris persis seorang jurumekap artis (MUA) profesional.

Berikut adalah hasil mekap dari Bella untuk wajah Adik Iris :

” Cantiknya adik Iris “

” Kelakar lah Kak Bella ni “

” Belum siap lagi pun dah nampak comey “

” Segak sangat aihh, lesung pipit tu manis sungguh “

” Nampak.. gojes gitu tak macam budak 11 tahun “

Berikut adalah ucapan-ucapan peminat atas hasil sentuhan Bella ini :

” Lawanya make up Kemas helok…”

” X pernah x cantik bella makeup , muke depa jd lain “

” So beautiful “

” Cantik ya amatttttt sukeee sgt “

” Segak Sgt mcm Bellaz pun ada “

” Lawa nyaaaaa “

” Teringat nk rasa MUA Bella makeup hehe..”

” Sama cantik “

Wah cantik betul hasil sentuhan Bella ni pada wajah Adik Iris. Kami dari Berita Kopak mendoakan agar Bella sentiasa berjaya dan Adik Iris juga berjaya menjadi jurusolek profesional seperti Bella.

Terima kasih kepada anda yang sudi membaca..

Silakan SHARE..

Sumber : IG & FB Mua Bella by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..