” Pergh tak sangka suara brother ni power ter0k rupanya. Mantaplah.. “

Persembahan Peserta ICSYVMY3, Muhammad Aiman Yang Merdu. Baru 15 Tahun Tapi Suara Matang. Siap Menari B0llywood Lagi Dengan Zizi Kirana. Terbaik Aiman !! 

Dinanti-nantikan peminat setiap minggu, rancangan ICSYVMY3 semakin menghang4tkan malam Ahad. Disiarkan di saluran TV3, ICSYVMY3 mengekalkan konsep yang sama dari musim terdahulu. Artis jemputan pada minggu ini adalah penyanyi Zizi Kirana. Pelakon Ungku Ismail dan Siti Saleha sebagai penyias4t jemputan.

Strategi daripada ahli panel penyias4t tetap Jihan Muse, Mark Adam dan Yusry Abdul Halim berjaya mengel1rukan Zizi. Menentukan siapa penyanyi sebenar dan penyam4r, Zizi Kirana membuat keputusannya. Seperti episod sudah, 6 orang peserta berada di atas pentas dengan gaya masing-masing.

Meninjau akaun Instagram TV3 Malaysia, salah satu persembahan menarik adalah daripada peserta bernama Muhammad Aiman Mohd Zain. Ada sesuatu yang tidak dijangka pada peserta ini yang buatkan semua terkej0t. Siapa sangka Aiman ini baru berusia 15 tahun.

Zizi yang memilih untuk menyingk1rkan Aiman sebagai penyamar nyata tersil4p membuat keputusan. Apabila diarahkan untuk memperdengarkan suaranya, Aiman menyanyi dengan suara yang sedap dan merdu. Mark Adam pun terkej0t mendengar suara Aiman ini.

Jom tonton video di bawah:

Persembahan Aiman ini menarik perhatian ramai. Antara komen-komen mereka:

” Jujur aku cakap. suara dia p0wer,lantang,dan penuh semangat.. “

” Perhh budak bintang kecil asal aku tak perasan ehhh lain g1ler muka.. “

” Bukan brother lah umur dia baru 15.. “

” Sedap p0wer suara dia. muda lg.. “

” Wow love your version. Sama umur dgn aq doo… terbaik ahh.. “

” Pernah masuk bntg kecik adik nii. Sedapp.. rugi-rugi.. “

” My God sedap giler suara dia. Part tar1k tu fuh p0wer betul.. “

” Tahniah! Mantap habis dengan persembahan ini, p0wer g1ler dengan suara awak.. “

Terbaik persembahan Aiman buat semua terhibur. Melihat rata-rata komen netizen juga semuanya memuji kehebatan vokal Aiman. Siap persembahan menari Bollywood lagi, hebatlah dik. Apa pun, kami di Berita Kopak berharap agar Aiman sentiasa ceria dan mengembangkan lagi bakat seninya itu. Aamin

Tonton video penuh di bawah :

Silakan SHARE..

Sumber : IG TV3 Malaysia, IG Mark Adam, Youtube TV9 Malaysia Official

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..