Penyamar Pertama ICSYVMY3 Ahmad Izzuluddin Menghiburkan Semua Dengan Nyanyian Ala Ala Sajak Lagu Estranged “Itu Kamu”

Part Ucapan Akhir Tu Serius Lawak. Ad0iii.. Sen4k Perut Ketawa !!

Rancangan hiburan adaptasi Korea Selatan, I Can See Your Voice Malaysia Musim 3 ( ICSYVMY3 ) sudah pun bermula. Dihoskan oleh pengacara Shuk & Sean Lee, rancangan ini bersiaran mulai 16 Februari 2020 pada setiap hari Ahad jam 9.00 malam di saluran TV3.

Sebagaimana musim terdahulu, ICSYVMY3 menampilkan ahli penyiasat yang mana masih mengekalkan Jihan Muse dan Mark Adam dan penambahan ahli baru iaitu Yusri Abdul Halim. Kejayaan dan sambutan hang4t bagi episod ICSYVMY Musim 2 mencatat rekod 11.4 juta tontonan.

Rancangan ini memerlukan artis jemputan meneka 6 orang penyanyi mister1 yang dibawa samada sebagai penyanyi ataupun penyamar. Program ini menjadi unik kerana bukan sahaja penyanyi bersuara sedap dan linak sahaja yang dicari malahan turut memberi peluang kepada mereka yang bersuara sumb4ng untuk menjadi penyamar.

Hadiah wang tunai berjumlah RM3,000 ditawarkan jika penyamar berjaya mempengaruh1 artis jemputan untuk memilihnya sebagai penyanyi, manakala jika penyanyi sebenar yang terpilih, akan berpeluang menjadi artis di bawah naugan Monkey Bone dan Warner Music serta layak merakamkan sebuah single.

Menerusi akaun Instagram TV3 Malaysia, telah dikongsikan sedutan video ketika episod pertama rancangan ICSYVMY3 semalam. Salah satu penampilan yang menar1k perhatian penonton adalah peserta bernama Ahmad Izzuluddin. Nampak macam penyanyi rupa-rupanya penyamar.

Jom tonton video di bawah :

Suasana menjadi gam4t apabila Izzuluddin memberikan ucapan di awal persembahannya itu. Dengan yakin menyatakan Sham Visa silap menyingk1rkan dirinya yang sangat berbakat bes4r.

Namun apabila sahaja diminta memperdengarkan suaranya, lagi riuh dan meriah dewan dengan hila1an dan gelak penonton. Lucu sangat ni dik. Meminta-minta pulak suaranya. Tambah gelagat dan ketawa Jihan, lagi kec0h jadinya.

Macam-macam gaya lucu yang menghiburkan dipertontonkan oleh penyanyi mister1 atau penyamar ini. Terbaik Izzuluddin, penuh dengan keyakinan. Kami di Berita Kopak mengucapkan selamat maju jaya dan semoga perniagaan bundle maju dan semakin dikenali ramai. Aamin..

Untuk tontonan penuh sila klik di bawah :

Silakan SHARE..

Sumber : IG TV3 Malaysia, Youtube Channel TV9 MALAYSIA Official by Berita Kopak & Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK/ CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..