” Pengalaman buat kita matang. Strong woman.. “

Kongsi Gambar Pertunangan Joy Revfa, Ucapan Mawar Karim Buat Joy, Lufya dan Heliza Helmi Cur1 Perhatian Netizen. Memang Deep Sangat !!

Peminat fesyen pastinya mengenali jenama tudung terkenal, Fareeda. Mawar Abdul Karim di jelita yang sering membawa nama jenama ini bersamanya adalah anak kepada usahawan tudung ini. Mawar dilahirkan di Pulau Pinang merupakan model dan pengurus pemasaran jenama tudung Fareeda.

Peminat pastinya mengetahui kisah cinta Mawar bersama aktor kacak, Fizo Omar. Kisah percintaan mereka yang berakhir ke jinjang pelamin menggembirakan hati peminat ketika itu. Sehingga lah pasangan ini dikurniakan zuriat diberi nama Wan Maryam, bertambah gembira dan bahagia keluarga kecil ini.

Namun suratan takdir, jodoh, aj4l dan m4ut segalanya sudah tertulis. Mahligai cinta yang mereka bina terler4i jua dan kini masing-masing membawa haluan tersendiri. Baik Mawar mahupun Fizo dilihat lebih menumpukan perhatian terhadap kerjaya dan karier mereka.

Menerusi akaun Instagram, Mawar telah berkongsikan beberapa keping gambar beliau bersama rakan-rakan artis yang turut sama hadir ke majlis pertunangan usahawan kosmetik, Joy Revfa. Mawar yang cantik tanpa solekan tebal mencur1 pandangan mata namun ucapan di kapsyennya menarik perhatian peminat. Deep sungguh !

Jom baca perkongsian di bawah :

Rata-rata netizen memuji penampilan dan cara berfikir Mawar yang matang itu. Antara komen-komen netizen :

” Strong woman.. “

” Lawanyaa.. “

” Kak mawar lak bila ?? Gurau je kak.. “

” Pengalaman buat kita matang.. “

” Segak sumaa.. “

” Mawar memang semp0i berani post gambaq tak pakai filter.. “

” Very supportive lah you sis mawar. Well said.. “

” Mawar bila? Tak sabar tunggu giliran mawar pulak.. “

Mendalam sungguh maksud di sebalik ucapan Mawar itu. Sesungguhnya kehidupan tidak pernah sunyi dari dug4an dan cabaran kerana itulah makna sebuah kehidupan. Allah tidak akan menguji hambanya diluar kemampuan hambanya itu. Apa pun, kami di Berita Kopak mendoakan semoga segalanya dipermudahkan untuk Mawar. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Mawar Karim by Berita Kopak & Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK/ CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..