” Pen4t macam ni ketawa. Ular ke kung fu ni Dato’ hahahaha.. ” – Netizen

Video PS Mansur Melatah Kena Sak4t Dengan Dato’ AC Mizal. Ad0i Dah Keluar Aksi Ular. Macam-Macam Gaya Ada. Layan !!

Pelawak dan pengacara terkenal, Dato’ AC Mizal bukan asing lagi. Namanya dikenali ramai dan sudah lama berkecimpung dalam dunia seni. Seorang yang ceria dan bersemangat, Dato’ AC Mizal selalu menghiburkan dengan gelagat lucunya. Jika peminat masih ingat rancangan game show ‘Opoc0t Melatah’ pada musim lalu, kini ianya kembali dengan musim baru yang lebih meriah.

Bakal bersiaran di Warna HD, versi kali ini ‘Opoc0t Melatah Bud4k Pejabat’ dibawakan buat peminat. Antara selebriti yang bergandingan adalah Ieda Moin, PS Mansur, Din Latah, Nadya Syahera, Nazia Mustafar dan P0k Jak. Wah pasti gemp4k gabungan kali ini. Semuanya memang kaki latah belaka.

Meninjau akaun Instagram Dato’ AC Mizal, telah dikongsikan satu video mereka semasa penggambaran siri ini. PS Mansur yang terkenal dengan gaya latah spontan telah menjadi tumpuan. Sekali dia melatah, habis ri0h la semua ketawa melihat gayanya itu.

PS Mansur tahun lalu digelar Dewa Ular sekali lagi menjadi mangs4 us1kan Dato’ AC. Alahai elok-elok tengah touch up muka Dato’ AC, dengar je bunyi hon terus melatah. Kali ni lagi menjadi-jadi gaya ularnya. Dato’ AC pun menyak4t sampai menari kuak lentang jadinya. Lucu !

Jom tonton video di bawah:

Gaya latah spontan PS Mansur bersama Dato’ AC ini mendapat perhatian ramai. Antara komen-komen mereka :

” Tak sabar nak tengok. Memang terbaik, kelakar dan pec4h perut dibuatnya.. “

” PS Mansur jadi ulor. Penat mcm ni ketawa. semuanya kaki latah.. “

” Kesi4n diaorang.. Letih dh melatah. krrem perot gelak.. “

” S4k1t perut gelak. Dato’ mmg tak sah tak menyak4t.. “

” Ad0h… M4mpuih klu mcm ni. Penat gelak.. “

” Maaf tok sy gelak xhenti. Haha Ular ke kung.fu ni dato’ hahahaha.. “

” Had0iiii… mujur suruh p0sing je… kalau dato ckp panjat pagar, mau ada yg tlepas kt bel4h TPM tu nnt.. “

” Hahahahahahahahhaah rasa jah4t pulak gelakkan diaorg. Tapi comel je memasing punya perang4i. Dato pulak kaki us1k. Memang tak berhenti-henti laaaa hahahahah.. “

Dah jadi adegan pat0k memat0k PS Mansur dengan Dato’ AC. Gam4t betul ada kaki sak4t macam Dato’ AC ni. Apa pun, semoga rancangan ini akan mendapat sambutan yang hebat dari penonton. Kami di Berita Kopak berharap agar Dato’ AC Mizal sentiasa ceria dan gembira di samping keluarga tersayang. Teruskan berkarya dan menghiburkan peminat Dato’.

Silakan SHARE..

Sumber : IG emyliadac

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..