Pemuda Ini Lakukan Aksi ‘B0ttle Cap Challenge’ Dengan Cara Yang Luar Biasa

Dia Membuka Penutup Botol Dengan Menggnakan B0net Kereta Je!

Kebelakangan ini, kita selalu melihat pelbagai challenge yang dilakukan di seluruh dunia. Dan yang terbaru, adalah cabaran membuka penutup botol ataupun Bottle cap Challenge yang mendapat sambutan dari pelbagai lapisan masyarakat.

Tidak kira dari orang biasa sehinggalah kepada selebriti dan pemain bola, dapat dilihat mereka memuatnaik video yang menunjukkan mereka melakukan cabaran tersebut dan mendapat perhatian dari ramai orang.

Walaupun tidak semua yang berjaya tetapi tidak dinafikan yang challenge itu sekarang ini seoralah-olah menjadi trend seluruh orang seluruh dunia termasuk juga di sini. Cabaran ini memerlukan seseorang membuka penutup botol dengan cara menend4ngnya dengan cara memusingkan badan seperti ala-ala atlet taekwand0.

Walaupun begitu, dapat dilihat ada juga orang yang melakukan cabaran tersebut bukan dengan aksi itu, ada yang melakukannya dengan cara yang berlainan dan lebih sukar. Seperti dengan seorang pemuda ini yang melakukan cabaran tersebut dengan menggunakan sebuah kereta!

Aksinya tersebut telah mendapat perhatian ramai orang yang telah berkongsi dan memberi ucapan syabas di atas keberhasilannya melakukan aksi yang boleh dikatakan luar biasa itu. Video slow motion atau gerak perlahan itu telah dimuatnaik di Instagram sav_style30. 

Dapat dilihat di dalam video tersebut, sebuah kereta BMW berwarna merah berpusing dan bahagian belakangnya dapat membuka penutup botol tersebut. Dalam Instagram yang sama juga, pemuda tersebut memuatnaik video bagaimana proses tersebut bermula sehingga ianya berjaya dilaksanakan.

Aksinya yang luar biasa itu benar-benar telah menarik perhatian ramai orang. rata-rata memberikan pujian di atas kejayaan pemuda tersebut membuat aksi yang luar biasa itu.

Nopester “Like A Boss “

imankcheers “Cool !”

mufliha.aa “I love you’re Style'”

jaydip_18s “Bro this clip makes you famous “

Tonton Video tersebut Di Bawah Ini

Setakat ini video terseut telah ditonton lebih 200,00 kali dan mendapat puluhan likes dari ramai orang dari seluruh dunia. Mungkin ini adalah aksi terbaik untuk cabaran membuka penutup botol setakat ini yang dapat dilihat.

Terima Kasih kerana Membaca. Silakan SHARE Ya!

Disediakan Oleh Berita Kopak / Content Media

Sumber : Instagram sav_style30

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..