” Patut la Hael Husaini mau kat hang Dayang oiii.. “

Posting Dato’ Rizalman Cur1 Perhatian Netizen. Memang Bak4r Line Ni !!

Nama Datuk Rizalman terkenal di Malaysia mahupun Asia Tenggara sebagai pereka fesyen popular di kalangan selebriti mahupun orang kenamaan. Selain itu, beliau turut mempunyai empayar perniagaannya sendiri, bidang hiasan dalaman, pengurusan majlis, pengatur perkahwinan serta perniagaan beg tangan hasil kolaborasi dengan jenama beg tempatan.

Rizalman sememangnya sangat aktif melakukan promosi sesuatu produk dalam laman Instagram miliknya dengan gayanya tersendiri. Lebih-lebih lagi dengan gaya percakapan loghat utaranya itu sangat menghiburkan netizen apabila beliau memuat naik video gelag4t beliau.

Untuk pengetahuan umum, Rizalman mempunyai dua orang anak angkat lelaki yang bernama, Umar Nail dan Ali Nail yang dijaga Rizaman dari mereka kecil lagi. Rizalman merupakan anak bongsu daripada tujuh adik beradik dan berasal daripada Georgetown, Pulau Pinang.

Menerusi posting terbaru, Rizalman telah berkongsi satu gamabr  di akaun Instagram miliknya. Gambar tersebut adalah gambar penyanyi Dayang Nurfaizah. Kelihatan Dayang sangat manis dengan mengenakan baju hasil rekaan Rizalman. Namun, kapsyen Rizalman pada posting tersebut menjadi perhatian netizen.

Ikuti perkongsian tersebut di bawah :

” Patut la @haelhusaini mau kat hang @dayangsayangkamu oiii… Maneh pulak aku tengok.. *mini kurung cekak musang .. “

Rata-rata netizen begitu terhibur dengan kapsyen Rizalman itu. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Terbaek lah Dato caption tu. Apa2 pun terima kaseh dan tahniah kerna memartabkan seni budaya kita .. “

” Baru perasan ke maneh.. Tulah lmbat masuk jar0m.. “

” Hahaha baru perasan jugak ke Dyg manis org nya.. Huntunggglah org dpt Dyg tu nanti kan .. “

” Cantiknya baju. Dato betul kah dayang dan hael bercinta.. “

” Apalagi… Rembat jer dato.. “

” Cantiknya baju.. Cantiknya dayang.. Perfect .. “

” Mak aii caption .. “

Amboiii !! Kapsyen Dato’ Rizalman memang bak4r line ni.¬† Seolah-olah nak mengiyakan g0sip Hael dan Dayang je Dato’. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mendoakan semoga Dato’ Rizalman sentiasa dimurahkan rezeki, diberikan kehidupan yang bahagia dan cepat bertemu jodoh. Amin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Rizalman by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..