” Pandai Aafiyah, comel sangat.. ” – Netizen

Video Aafiyah Mengajar Ibunya, Dato’ Siti Nurhaliza Cara Untuk Bersenam Buat Ramai Terhibur. Alahai, Bijak Betul !!

Dato’ Siti Nurhaliza bersama anaknya Siti Aafiyah sering kali menjadi tumpuan netizen. Mana tak nya kelembutan Dato’ Siti Nurhaliza dalam mendidik Aafiyah sering mencur1 perhatian peminatnya. Aafiyah yang sudah berumur dua tahun dan makin banyak  gel4gat dan karen4hnya yang mencuit hati bukan sahaja ibubapanya tetapi juga peminat Dato’ Siti juga.

Malah bukan sahaja ibunya yang popular, Aafiyah juga sekarang sudah turut popular seperti ibunya dengan mempunyai peminat tersendiri dan di kenali ramai. Menerusi laman media Instagram, banyak video gelag4t Aafiyah bersama Dato’ Siti yang di kongsikan sendiri oleh pengasuh Aafiyah iaitu, Dayah Zubir.

Berbanding usianya, Aafiyah dilihat sangat bijak dan matang hasil didikan oleh ibunya, dan kakak Dayah. Kehadiran Aafiyah dalam kehidupan Dato’ Siti benar-benar mengembirakan kehidupannya dan tidak hairanlah Aafiyah adalah satu anugerah yang sangat bermakna buat Dato’ Siti setelah sekian lama menantikan cahaya mata.

Menerusi perkongsian terbaru di akaun Instagram milik Aafiyah Khalid telah berkongsi sebuah video yang menunjukkan gelag4t Aafiyah yang sedang mengajar ibunya untuk bersenam. Gaya si cilik ini sedang menunjukkan cara bersenam kepada ibunya sangat menghiburkan.

Ikuti perkongsian video tersebut di bawah ini :

View this post on Instagram

Aafiyah ajak ibu excercise pulak 😅

A post shared by Aafiyah Khalid (@aafiyahkhalid) on

Rata-rata netizen sangat terhibur akan perkongsian video itu. Antara komen-komen tersebut adalah:

” Pandai Aafiyah syg ni.. “

” Aafiyahhh….Ger4mnyaa.. “

” Pandai Aafiyah, comel sangat.. “

” Selalu sehat anak solehah… “

” Pandai dia jaga stamina.. “

” Semakin bijak anak ibu nie.. “

” Hihi pandainyaaaaa Aafiyah.. “

Alahai, pandainya Aafiyah ajar ibu bersenam. Comel betul gelag4t Aafiyah bersenam dengan berbaju kelawar. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mendoakan semoga Aafiyah membesar dengan sihat, menjadi anak yang solehah dan kebanggaan buat kedua ibu bapanya. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Aafiyah Khalid

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..