” Pada zaman dahulu, ada SEEKOR Tok Ayah !! Maafkan cucu mu Tok Ayah !! “

Aduhai Fattah Anas, Macam Mana Tok Ayah Boleh Jadi SEEKOR Ni. Gelagat Anas Berceloteh Buat Mummy Pec4h Perut Gelak. Lawak Sungguh !!

Siapa tak kenal, si c0mel m0ntel adik Annas yang vir4l di laman sosial. Ini berikutan tersebarnya video lakonannya berlagak seperti kucing yang masuk ke sangkar sambil disakat oleh ayahnya. Sungguhpun cuma berdurasi beberapa minit, namun ia berjaya menarik perhatian netizen.

Bapa kepada Anas, Mohamad Firdaus tidak menjangkakan video keletah anaknya itu boleh vir4l seluruh Malaysia. Tujuan asalnya hanya sekadar suka-suka untuk merekod semua aktivitinya bersama Anas untuk dijadi memori. Namun lain jadinya bila ramai peminat meminta untuk terus mengikuti perkembangan Anas.

Sejak itu, akaun Instagram Anas dibuka untuk tont0nan peminat. Kuasa vir4l, akaun tersebut hingga kini sudah diikuti oleh 975,000 pengikut. Bukan calang-calang orang boleh memiliki seramai itu pengikut dalam masa yang singkat. Tambahan lagi Anas bukanlah dari kalangan anak artis atau selebriti.

Menerusi akaun Instagram, video memaparkan Anas teruja bercerita mengenai kisah teladan pada zaman dahulu. Namun yang menjadi tawa, Anas menggelarkan tok ayah nya “Seek0r tok ayah “. Lagi bertambah lawak, hil4ian ketawa mummy nya betul-betul menggeletek hati peminat.

Jom tonton video di bawah :

” Maafkan cucu mu tok ayah” .. Selalunya cerita “pada zaman dahulu” ni berkait dengan haiwan2.. Sorry ye.. “

Rata-rata peminat meningg4lkan komen berba0r jenaka di ruangan k0men. Antara komen-komen peminat :

” Mule2 achik gel4k tengok annas.. Lepas tu jadi terked0 kejap dengar mummy meng1lai.. “

” Tak abih dengar cite anas.. Mummy cepat sangat gelak.. “

” Seekor tok ayah pon boleh lah anasss.. “

” Adoii anas.. Seekor terus.. “

” Adoiii anasss yoiii.. Kelako lahh awok ni.. “

” Nak join mummy gelak la ari ni.. “

” Hahaha aku dok ulang sebab mommy punya ketawa tu.. “

” Sapa ulang banyak kali kita geng.. Tak leh blah la suara yang gelak sakan tu.. Hahahah.. “

” Seekor?? Ya rabbi cucuuuu.. “

” Cucu derhak4.. Haha.. “

” Mummy nye pun.. Puas hati mengil4i.. Gel1 hati betul. Gelak pulak kite dengar suara mummy.. “

Memang lawak adik Anas ni. Setiap kali posting video tak pernah tak lawak. Walaupun pel4t tapi suka berceloteh. Padanlah jadi sebutan orang . You make my day dik. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga adik Anas sentiasa success dalam apa jua bidang dimasa hadapan.. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fattahanas boyyeah  by Berita Kopak & Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..