” P0wer seh kak Nora main PUB’G guna Ipad.. “

Video Nora Danish Berlaw4n Permainan PUB’G Dengan Suaminya, Nedim Mengagumkan Ramai. W0ww, Hebat Sangat !!

Nora binti Mohd Danish Hanif atau lebih dikenali sebagai Nora Danish merupakan seorang pelakon. Beliau terkenal dengan memegang watak utama Puteri dalam siri komedi Puteri. Beliau juga terkenal dengan peranan televisyen seperti Sump4h Bun1an, Khur4fat The Series, Ana lu’lu, Tentang Dhia dan Ariana Mikhail.

Nora pernah berkahwin dengan Toh Muda Rizal Ashram Ramli yang merupakan anak sulung kepada Tan Sri Ramli Ngah Talib. Mereka berkahwin pada 20 Jun 2006 dan bercera1 pada awal Julai 2008. Hasil perkongsian hidup pasangan ini, mereka mempunyai seorang anak lelaki bernama Putra Rayqal Ramli Rizal Ashram.

Pada 30 Mac 2017, beliau berkahwin kali kedua dengan Nedim Nazri yang merupakan anak kepada Mohamed Nazri Abdul Aziz. Perkahwinan mereka dikurniakan seorang lagi cahaya mata lelaki bernama Mohamed Neqayl Nedim yang kini berusia setahun lebih.

Menerusi akaun Instagram, Nora berkongsi satu video yang menunjukkan beliau dan suami sama-sama bermain permainan video PUB’G. Menarik sungguh suami dan isteri mempunyai minat yang sama. Nora pun bukan main hebat kerana berjaya mengalahkan suaminya.

Tonton video di bawah :

” NENO V S PUB’G !!! Sorry booboo, we try again next time ok! But this time around…. ur wife ! Is ! The ! Winner !!!! Woot woot. I love u & it’s proven ! Hehe.. “

Rata-rata peminat kag0m dengan Nora yang mahir bermain PUB’G menggunakan lpad. Bukan biasa-biasa ni. Antara komen-komen mereka :

” Wow.. P0werlah main pub’g.. “

” Power seh kak nora main pub’g guna ipad.. “

” U guy so cool and cute.. “

” Such a cute couple.. “

” Two finger using ipad ?.. Wow.. “

” Bukan kaleng2 kak Nora.. Ipad terus.. “

” Ni baru puas hati main pub’g.. “

Seronok tengok pasangan ini kerana begitu bahagia sekali. Bertuah sungguh Nora kerana dapat pasangan yang mempunyai minat yang sama. Semoga hubungan pasangan ini berkekalan hingga ke akhir hayat dan berbahagia selamanya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Nora Danish by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..