” Ni kembar ke adik beradik. Hidung sama sangat cute.. ” – Netizen

Intan Najuwa Kongsi Gambar Bersama Kapsyen Kawan Gad0h Hari-Hari. Namun Wajah Mereka Jadi Tumpuan Ramai. Muka Ada Iras Betul. Comel Dua-Dua !!

Nama pelakon bertubuh genit, Intan Najuwa mula dikenali menerusi drama H4ntu Punya Boss bergandingan bersama Shukri Yahaya. Berbekalkan wajah keanak-anakkan dan bakat lakonan yang bagus, namanya mula jadi sebutan.

Banyak lakonan Intan yang menyusul setelah itu. Antara drama hang4t adalah lakonan bersama Zul Ariffin dan Idris Khan. Intan bertunang dengan seorang ahli perniagaan bernama Razul Anwar Rusli. Pertunangan mereka menjadi bualan kerana perbezaan umur yang jauh antara mereka.

Bertahan hanya selama 7 bulan, pertunangan ini terput0s Februari lalu. Namun beberapa minggu lalu, Intan berkongsikan gambarnya sedang bersandar pada bahu seseorang. Spekul4si berekenaan siapa lelaki itu terjawab apabila Intan sendiri mengakui itu ialah bekas tunangnya. Kasih bertaut kembali nampaknya. Alhamdulillah.

Menerusi akaun Instagram, Intan Najuwa berkongsikan sekeping gambarnya bersama seorang gadis bernama Intan Nerina. Kapsyennya yang menulis kawan gad0h menarik perhatian peminat. Patutlah wajah ada iras-iras rupanya adik beradik. Part hidung tu cute je.

Jom baca perkongsian di bawah :

View this post on Instagram

Kawan gaduh hari-hari @intannerinaaa

A post shared by Intan Najuwa, 22 🇲🇾 (@intannajuwa) on

Wajah mereka ini menjadi tumpuan. Antara komen-komen :

” Mesti dia plg mnja dgn kakak. teman gduh, teman gelak tawa.. “

” Adik beradik kan. lawanye dua-dua ni.. “

” Sebijik betul mukanya hahaha. You’re so pretty.. “

” Kakak b0rek , adik rintik ni. dedua comel.. “

” HAHAHAHA this siblings so cute babe !.. “

” Lawa adik dgn kakak ni.. Hehehee.. “

” Ni kembar ke adik beradik. Hidung sama sangat cute.. “

” Muka sama hidung sama semua sama tapi ada 1 yang tak sama, boyfriend.. “

” Ha kawan gad0h hari2 muka pun nk sama dh. klu dia make up mcm intan mesti dh sama sngt dh.. “

Adik dan kakak, dua-dua pun ada kecantikan tersendiri. Dialah tempat mengadu, dia juga tempat berkel4hi. Adik beradik biasalah saling melengkapi. Apa pun, kami di Berita Kopak berharap agar Intan sentiasa gembira bersama keluarga tersayang dan terus maju dalam kerjaya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Intan Najuwa 

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..