” So sweet, kena t1pu pun sweet. Nak4l suami awak.. ” – Netizen

Video Maryam You Narae Kena Bahan Lagi Dengan Suaminya Ryzal. Alahai Kes1an Maryam Hidup-Hidup Kena T1pu Mend0ngak Dengan Mengangk4ng. Kan Dah Mendapat Ryzal !!

Bermula dengan ayat ‘ lapare nak mamp0s’ , nama Maryam Yau Naree mula menjadi perhatian netizen. Gadis berasal dari Korea ini jat0h hati kepada seorang pemuda Malaysia bernama Nik Muhammad Ryzal. Direstui kedua-dua bel4h keluarga, mereka mendirikan rumahtangga dan kini mereka menetap di Korea.

Sering berkongsikan video di Instagramnya, banyak aksi Maryam yang mencuit hati. Maryam yang masih dalam proses untuk mempelajari bahasa Melayu sering tersilap sebutan dan pelat. Ryzal pula suka mengus1k isterinya ini dengan memberi perkataan yang salah.

Us1k mengus1k antara mereka buat mereka ceria dan gembira selalu. Walaupun Maryam agak gar4ng, namun Ryzal tidak serik-serik mencari gad0h dengan isterinya ini. Bak kata Ryzal, hari-hari tak boleh jika tak mengus1k Maryam. Aksi bal4s membal4s antara mereka sentiasa menghiburkan sesiapa sahaja yang menontonnya di media s0sial mereka.

Meninjau akaun Instagram Maryam, telah dikongsikan satu video yang memaparkan Maryam sedang membuat live dan memberi tip untuk menghilangkan garis kedutan di leher. Maryam yang tidak pasti untuk menggunakan perkataan bahasa Melayu bertanyakan kepada Ryzal. Apa lagi Ryzal pun seperti biasa mengenakan isterinya ini.

Jom tonton video di bawah :

View this post on Instagram

. Saya kena tipu lagišŸ¤¬ Aish!!

A post shared by Maryam Younarae (@maryamyunrrr) on

Menjawab perkataan mengangk4ng yang sepatutnya memd0ngak buat Maryam naik angin. Telatah Rizal mengenakan Maryam ini menghiburkan dan mendapat perhatian ramai peminat. Antara komen-komen mereka :

” Hahaha aniay4 ‘ mengangk4ng ‘. W0rst word ever.. “

” So sweet, kena t1pu pun sweet. Nak4l suami awak.. “

” Hahahhaha, kepala mengangk4ng. Kesi4n Maryam kena bul1 dengan Rizal.. “

” Hahhahahha mengangk4ng. Lawakkk betol. Sikat pun bolehlah, confirm kena tib4i.. “

” Sabar Maryam. Never trust him anymore.. “

” Mengangk4ng diajarnya. Kan dah kena remb4t.. “

” Hahahahahahhaa… Wei rizzal nak4l g1ler us1k bini dia.. Ad0h.. Tergelak2 i tgk.. “

” Nay4 weiii, kena ‘kenc1ng’ Maryam. Kepala mengangk4ng, kepala mend0ngak haha.. “

” So cute. Maryam selalu kena t1pu. Nanti belajar rajin2 tau bahasa Malaysia.. “

Suka betul Rizal mengus1k Maryam ni. Gaya Maryam mend0ngak muka sambil sebut mengangk4ng tu tak boleh tahan lucunya. Benar-benar menghiburkan ramai pasangan ni. Apa pun, semoga Maryam dan Rizal sentiasa berbahagia dan berkekalan hingga ke anak cucu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Maryam Younarae

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..