” Nasib koranglah dapat member yang kuat meraj0k.. ” – Alif Farhan

Video Black Pr4nk Achey Bocey Untuk Rancangan Trek Selebriti Yang Menghiburkan. Ambik Nak Bila Black Meraj0k, Cu4k Achey Dibuatnya. Sayang Sungguh Achey Pada Black Ni. Part Last Achey Membebel Tu Lucu Betul, Teman Sejati !! 

Persahabatan antara Achey Bocey dan Black Hanifah sudah lama terjalin. Mereka yang punya banyak persamaan daripada segi minat buat mereka jadi akrab. Achey dan Black juga pernah bergandingan dalam rancangan Bintang Bersama Bintang bersama.

Menurut laporan Berita Harian, hubungan akrab mereka ini pernah terput0s beberapa tahun lalu gara-gara f1tnah. Namun semuanya terlera1 apabila mereka bersemuka dan meluahkan segala yang terbuku di hati. Kini mereka kembali akrab seperti dahulu dan sering bersama ketika acara sukan motorcross.

Achey dan Black, kedua-duanya punya karekter peramah dan suka membuat lawak. Memilih Black sebagai artis untuk segmen pr4nk di Trek Selebriti, hosnya Alif Farhan membuat plannya bersama Black. Seperti dirancang, pr4nk mereka menjadi dan Achey bulat-bulat percaya kata-kata Black.

Menerusi akaun Instagram Alif Farhan, telah dikongsikan satu video sedutan pr4nk yang dibuat oleh Black kepada Achey. Gaya Black pur4-pur4 meraj0k dan Achey memuj0k tu alahai sweet betul. Ni baru betul kawan sejati, susah dan senang bersama-sama.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian video di atas menghiburkan peminat. Antara komen-komen mereka :

” Prank yang tak pernah mengecew4kan orang ramai.. “

” Tam nie tak musim la main letak-letak.. “

” Tuu diaa kawan sejati. Best ada geng susah senang.. “

” Pandai la ko beeepppp kan.. haha lawak Achey ni.. “

Sempat lagi Black konon-konon mengungk1t pertolongannya sebelum ni untuk beri tekanan pada Achey. Kan dah mendapat, entah apa lah yang dicar0tkan Achey tu haha. Apa pun, kamu orang sudah membuktikan persahabatan sejati tu. Semoga Black dan Achey gembira selalu dan bersahabat selamanya hingga ke hujung ny4wa. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Aliffarhan, IG Achey Bocey

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..