” Nampak macho, bila cakap pij4k semut pun tak m4ti, sekali dalam beg, alahaiii “

Video Haiza Hanafi Menyel0ngkar Beg Muaz Mohamed ,Cuba Teka Haiza Jumpa Apa, Comel Sangat Tau !!!!

Rohaizah binti Nordin, atau lebih dikenali sebagai Haiza, ialah seorang penyanyi yang membawakan konsep dangdut di Malaysia. Penyanyi ini berasal dari Benut, Pontian, Johor Darul Takzim. Haiza berketurunan Bugis ini dibesarkan di Kampung Lama Benut, Pontian Johor.

Selain menjadi penyanyi haiza juga seorang pengacara, pelakon dan penyampai radio di Stesen Radio Malaysia KLfm untuk Segmen Rentak Pagi K.L bersama Dj Sonic dan Dj Nazrie bermula jam 6 hingga 10 pagi setiap hari Khamis dan Jumaat sejak november 2012 bersama penerbit Mamu Hezri ( Hezri Hashim).

Pada tahun 2015, Haiza telah berhijrah ke stesen radio Best FM yang dulunya dikenali sebagai Best 104 mengendalikan segmen Best Pagi bermula jam 6 hingga 10 pagi bersama Zairi Ibrahim atau (Aizairi).Bermula Mac 2016 Haiza bertugas di Kool FM sehingga sekarang.

Terbaru Haiza, telah memuat naik sebuah video di laman Instagram miliknya. Dalam video tersebut Haiza ingin membuat sp0tcheck di dalam beg Muaz Mohamed.  Untuk makluman, Muaz Mohamed adalah merupakan rakan setugas Haiza di Radio Kool FM.

Dalam rakaman video tersebut, Haiza bersama rakan yang lain membuka beg milik Muaz Mohamed. Mereka ingin mngetahui apa isi kandungan beg Muaz itu. Setelah membukanya, Haiza mendapati ada sesuatu yang sangat comel di dalammnya . Kalau nak tahu apa yang comel tu kena tengokla sedutan video di bawah ni yer..

Sedikit sedutan dari video tersebut :

Haiza : Saya ada seorang kawan yang nampak macho. Cakap pijak semut pun tak mati. Nampak perempuan hoooo..

Haiza : Tapi.. ada satu rahsia yang anda tidak tahu tentang dia…mari kita lihat !!

Haiza : Dia bawa My Little Pony dalam beg..kau rasa..Muaz bawa Little Pony dalam beg….hahaaa!!

Amboiii Haiza…gelak tak ingat dunia yer.Haa…Jom tonton video di bawah…

” Sape pernah kena spotcheck beg kat sekolah dengan cikgu?Jumpa apa dalam beg?.Anda mesti tak caya apa yang saya jumpa dalam beg muaz koolfm. Background music tu ambik feel “

Rata-rata merasa terhibur setelah melihat video tersebut. Ini komen-komen mereka :

” Hahahaha nak my little pony tu pls “

” Buat gentel dlm kereta!!!! Hahahahahahahaha “

” Nampak gagah perk4sa,ckp mau menang jer…rupa2nya adik2 ny4h. “

” Gel4k j4hat!! Hahahaha “

” Pehhhhh ni polis tangk4p ini oranggggg  “

Adoii nakal betul Haiza ni ye. Mesti malu-malu kucing dah si Muaz tu.

Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Haiza dan rakan-rakan di Kool FM dalam lindungan Allah SWT selalu hendaknya. Amin.

Terima kasih kepada pembaca Berita Kopak.

Silakan SHARE.

Sumber : IG Haiza Hanafi  by Berita Kopak & Content Media.

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..