” Nak tau macam mana muka anak kita, tengok muka kita masa kecik-kecik … “

Zulin Aziz Kongsi Gambarnya Semasa Kecil Menarik Perhatian Netizen. Mata Tu Sama Jer Dari Kecil !!

Zulin Aziz atau nama sebenarnya Farah Azleenda binti Abdul Aziz merupakan seorang pelakon, pengacara dan pelawak. Zulin memulakan kerjaya lakonan pada tahun 2009. Beliau telah memasuki program pencarian bakat baharu iaitu program Pilih Kasih.

Bakatnya dicungk1l oleh Datuk Rosyam Nor menerusi rancangan tersebut. Zulin terpilih ketika rancangan Pilih Kasih musim pertama di mana beliau merupakan salah seorang daripada 20 orang finalis. Selain itu, Zulin juga pernah terlibat dalam dunia pengacaraan.

Zulin juga turut berbakat dalam bidang nyanyian. Beliau memulakan kerjaya muziknya pada tahun 2017. Zulin mengeluarkan single pertamanya bertajuk “Terbiar” . Kemudian diikuti dengan single kedua, “Kel1ru” yang dikeluarkan pada Februari 2018.

Menerusi akaun Instagram, Zulin berkongsi gambarnya semasa kecil. Beliau menyatakan kalau hendak tahu macam mana rupa anak kita nanti, tengoklah wajah kita masa kecil. Ini kerana kebiasaannya wajah anak akan mirip ibu atau bapa.

” Orang tua2 kata, nak tau macamana muka anak kita, tengok muka kita masa kecik2. Aku kecik2 dah gem0k.. “

Rata-rata peminat memuji kecomelan Zulin semasa kecil. Antara komen-komen mereka :

” Comelnya. Siap pakej temb4m lagi.. “

” Comelnya Zulin masa kecik.. Sampai skang pun still cute lagi.. “

” Mata maintain bulat.. “

” Comel.. Sapa tu.. “

Apa pun, comel juga Zulin semasa kecil, mesti suatu hari nanti bila Zulin mempunyai anak pastinya secomel Zulin sewaktu kecil. Semoga suatu hari nanti Zulin bertemu jodoh dengan lelaki yang baik dan soleh. All the best untuk Zulin Aziz.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Zulin Aziz by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..