” Nak tanya, tak penat ke gelak 24 jam ? Dah lah peha macam ayam gorenggg.. “

Keletah Si Comel Ardywira, Anak Betty Rahmad Menceriakan Hari-Hari Peminat

Melihat gelagat si comel Ardywira dengan keletahnya yang mudah ketawa membuatkan ramai netizen terhibur. Ardywira yang kini semakin mencecah usia 6 bulan sering terhibur apabila bermain atau diagah dengannya.

Wajah comelnya dan badannya yang temb4m membuatkan ramai netizen yang ger4m dengannya. Anak kepada pelakon Betty Rahmad kini menjadi tumpuan ramai di Instagram yang sentiasa ceria dengan gelagatnya yang tidak pernah membosankan dan menceriakan ramai peminatnya.

Apa yang menariknya Ardywira tidak pernah dilihat sedang menangis ataupun sedang meng4muk apabila gambar dan videonya diambil membuatkan ramai yang seronok dan turut bahagia melihatnya. Boleh ceria hari-hari kalau selalu lihat keletah si comel ini.

Menerusi akaun instagram yang dimuatnaik video Ardywira sedang bermain dengan bibnya sangat mencuit hati ramai peminat dengan gelak ketawanya yang riang. Seronok sangat gayanya bila ramai orang melayan kerenahnya. Melihat Adrywira senyum sahaja membuatkan kita akan tersenyum bersama.

Jom tonton video di bawah :

” Saya tau lah lepas pakai bib buat apa… “

Rata-rata ramai yang terhibur dengan gelagat Ardywira. Antara komen-komen netizen.

” Nak tanya, tak penat ke gelak 24/7 ? “

” Mudah terhibur wira ni “

” Hai lah baby gembira ni… Sekali makcik jadi gembira tgk awak ni “

” Ger4mnya tgok peha wira mcm ayam gorengggggg… “

” He’s the most cheerful baby I have seen . Good start . Gonna grow up to with a positive minded individual and be the sunshine in every soul around him. Insyallah. “

” Hari2 Allah hantar awak utk bahagiakan aunty coco.. “

” Bila je awk nangis syg. xpernah x happy .. “

Walaupun baru berumur 6 bulan, Namun Ardywira berjaya memikat berpuluh ribuan peminat dengan sifatnya yang sangat periang dan sangat mencuit hati ramai orang. Semoga Ardywira sentiasa senyum kerana senyumannya boleh mencairkan hati ramai peminat yang melihatnya.

Kami di Berita Kopak mendoakan Ardywira terus menjadi seorang yang periang, membesar dengan sihat dan berjaya hingga ke akhirnya. Amin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ardywira by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..