” Munosaboh Yoe tak kenal Cik B, comey ngat ye Cik B.. ” – Netizen

Video Dato’ Seri Vida Bertemu Yoe Parey Mencuit Hati Ramai Netizen. Lagi-lagi Bila Part Yoe Parey Sebut Nama Cik B Tu. Bunyi Lain Macam Je !!

Siapa sahaja yang tidak mengenali Dato’ Seri Vida. Beliau yang terkenal dengan tagline  ‘Qu Puteh, Qu Puteh, barulah putih’  ini sering menjadi bahan bualan netizen kerana gaya dan penampilannya yang selalu menarik perhatian dan lain daripada yang lain.

Beliau merupakan usahawan kosmetik yang berjaya dan dikenali ramai. Pemilik nama sebenar Datuk Seri Dr. Hasmiza Binti Othman  berasal daripada negeri Kelantan mula membina empayar perniagaan sejak kecil lagi sehingga beliau kini berjaya menempa nama sebagai antara ahli perniagaan di Malaysia.

Untuk makluman sebenarnya, Dato’ Seri Vida mempunyai empat orang anak namun dua daripadanya telah kembali ke rahm4tullah dalam satu tr4gedi kebak4ran pada tahun 2013. Kini yang masih ada bersama beliau ialah Nur Edlynn Zamileen atau panggilan manjanya CIK B dan seorang lagi Eric Zakuan atau panggilan mesra Kacak.

Dato’ Seri Vida seringkali memuat naik video dan gambar di laman Instagramnya untuk berkongsi pr0duk perniagaannya dan juga aktiviti-aktiviti seharian beliau bersama ahli keluarganya. Terbaru, menerusi laman Instagram, Dato’ Seri Vida telah berkongsikan sebuah video.

Video tersebut memaparkan penemuannya dengan seorang pelakon youtube yang vir4l dan terkenal iaitu Yoe Parey di sebuah majlis. Dato’ Seri Vida sempat menegur Yoe Parey dan bertanyakan mengenai dirinya. Yoe Parey kelihatan ‘ malu-malu kucing ‘ ketika dius1k oleh Dato’ Seri Vida.

Di bawah ini adalah sedutan daripada video tersebut :

Dato’ Seri Vida : ” Hello Yoe, kenal tak siapa ni.. “

Yoe Parey : ” Kenal, Dato’ Seri Vida.. “

Dato’ Seri Vida : ” Ni kenal tak yang ni.. “

Yoe Parey : ” Hok ni tak kenal.. “

Dato’ Seri Vida : ” Ni Cik B.. “

Yoe Parey : ” Cik Beh.. “

Dato’ Seri Vida : ” Tahniah la menang gapo nih.. Okay.. Thank you.. “

Jom tonton video di bawah ini :

Penemuan Dato’ Seri Vida dan Yoe Parey ini telah mencuit hati netizen. Mereka turut memuji kecomelan Yoe Parey dan Dato’ Seri Vida. Ini antara komen-komen mereka :

” Tahniah adik kenal bah sama Dato seri vida yoe parey succes yea. Dato Seri Vida buat la lagu ngan yoe parey.. dyo buleh nyanyi jugok tuh.. “

” Kito ni xrajin jupo datuk vida lg ni nok jugak jupo dpan2 hehehehe.. “

” Munasaboh yo tk kenal cikB. Comel ngat Cik B ye.. “

” Tok saloh neelofa dato dih. Nakal dato. Ank sye kecik pn knl dato vida.. “

” Ala yoe malu malu kucing la plak. Alaaa comell dedua nihh.. “

” Kemah yoe parey jupo mama vida.. comel.. “

Alahai comel  je Yoe Parey dan Dato’ Seri Vida ni kan. Begitulah caranya bila bertemu, haruslah saling tegur menegur di antara satu sama lain. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Dato’ Seri Vida dan Yoe Parey terus maju jaya dalam bidang masing-masing. All the BEST !!!

Terima kasih kepada pembaca Berita Kopak.

Silakan SHARE.

Sumber : IG Dato’ Seri Vida

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..