” Muncung abang boleh gant0ng hanger.. “

Gambar Aqeef Anaqi Meraj0k Dengan Bapanya, Amar Baharin Tarik Perhatian Netizen. Ini Respon Amar Tentang Apa Sebenarnya Yang Berlaku. Alahai, Kes1an Anaqi !!

Aqeef Anaqi merupakan salah seorang anak selebriti yang sering menjadi perhatian di media sosial. Dia merupakan anak kepada pasangan pelakon, Amyra Rosli dan Amar Baharin. Anaqi kini sudah berusia 2 tahun dan semakin banyak akal dan keletah yang mencuit hati netizen.

Seperti selebriti lain, pasangan ini turut membuat akaun Instagram untuk anak kesayangan mereka ini. Akaun ini diuruskan oleh Amyra dan suami untuk berkongsi gambar dan video Anaqi kepada peminat. Seramai 684 ribu orang jumlah pengikut di akaun Instagram Anaqi.

Baru-baru ini Anaqi telah bergelar sebagai seorang abang kerana ibunya telah selamat melahirkan seorang adik perempuan bernama Ayra Aryssa. Kelahiran cahaya mata kedua ini menambahkan lagi kebahagiaan buat mereka sekeluarga.

Menerusi akaun Instagram, Amar berkongsi gambar bersama anak sulungnya, Anaqi yang kelihatan muncung kerana meraj0k. Menurut Amar, sejak mempunyai anak kedua, beliau kadangkala terlepas pandang untuk memberi perhatian kepada anak sulungnya.

Rata-rata netizen memuji rupa Anaqi walaupun muncung tapi masih comel. Antara komen-komen mereka :

” Muncung abang boleh gantung hanger.. “

” Apa comel sgt kerut tuuu.. “

” Comel la Aqeef buat muka mcm tu.. “

” Alah comeinye muka dye.. “

” Comel je buat muka mcm tu.. “

” Hahahahahha  cute !  Abang pun nak attention daddy and mummy juga tu.. “

” Slalunya hat sulung la jdi mangsa bila ada adik.. “

Betul apa yang dikatakan oleh Amar. Apabila kita mempunyai ramai anak kadangkala kita akan terlepas pandang anak-anak yang lain terutamanya yang sulung. Tambahan pula kalau si sulung masih kecil dan tidak memahami apa-apa. Diharap Anaqi jangan meraj0k lama-lama yer !!

Silakan SHARE..

Sumber : IG Amar Baharin by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..