” Mummy, jangan ambil gambar. Tengah makan ni.. “

Fattah Anas Mar4h Ibunya Rekod Video Ketika Sedang Makan. Tapi Part Last Tu Serius Kelakar Lah Anas, Amboiiiii.. Menyempat Lagi Dia !!

Susulan video si cilik popular, Fattah Anas yang berlagak menjadi seperti kucing di dalam sangkar menjadi viral di media sosial membuatkan netizen terhibur dengan keletah comelnya itu.

Wajahnya yang comel, pipinya yang temb4m, gelagatnya yang mencuit hati membuatkan Anas semakin dikenali ramai dan turut mempunyai peminatnya yang tersendiri. Sehingga kini akaun Instagram miliknya mempunyai seramai 808 ribu pengikut.

Gelagat dan aktiviti Anas kini sering dimuatnaik ke laman sosial oleh Papa Anas, Encik Firdaus. Walaupun Anas baru berusia 3 tahun, tapi sikap serta keyakinannya yang berani dan cara percakapannya nampak lebih matang.

Menerusi akaun Instagram, Papa Anas berkongsi video sedang makan bersama keluarga di salah sebuah kedai makanan. Apa yang menariknya, ketika ibu Anas sedang merekodkan video Anas yang pada ketika itu sedang makan, Anas memar4hi ibunya kerana mengambil gambarnya.

Amboi Anas, mar4h-mar4h pun comel. Tapi apa yang terjadi selepas itu sangat mencuit hati. Aduiii kelakar betul ler Anas ni. Mak Teh Anas pun comel je kan.

Jom tonton video di bawah :

” MASA MAKAN NO CAMERA LAH @mummyareschana tapi last.. fungkoq betui anas ni.. “

Rata-rata netizen terhibur dengan keletah Anas yang sangat mencuit hati. Antara komen-komen netizen :

” Penat lah kene handle kecomelan yang banyak ni. Bukan Anas je comey, satu family comey.. “

” Hahahahhahaha comel laa ikut dia pulak. Suara mama anas comel mcm tuan nya juga.. “

” Mak teh adik beradik mami ke atau adik beradik papa. Cutelah mak teh anas.. “

” Adoi2.. Last dia bagi peace pulokk.. Adoiii come la nass.. “

” Comelnye anas tengah makan no camera okay.. “

” Mule2 saya ingat anas ckap mat1 dulu, rupenya makteh dulu.. so cute la awak anas… “

” Comel jee muka dia snyum buat piss.. “

” Ger4m sgguh ngan budak bolat ni.. dapat kat acik… siapp anas.. “

Amboi Anas, memang tak pernah tak comel. Ada sahaja gelagat Anas yang mencuit hati dan menghiburkan ramai orang. Kalau rasa sed1h ke, stresss buat kerja ke, boleh tengok video-video di Instagram Anas, confirm boleh tersenyum.

Kami di Berita Kopak mendoakan Anas membesar dengan sihat, menjadi anak yang soleh yang membahagiakan kedua ibu bapa di dunia dan akhirat. Amin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fattah Anas by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..