” Mula2 dah rasa gel1, tapi bila part Johnny2 terus keras perut aku gelak.. “

Video Norreen Tengah ‘Buang Hajat’ Tapi Tiba-Tiba Anak Masuk Jamb4n Ajak Menyanyi Lagu Johnny Johnny. Ad0iiii.. Serius Lawak !!

Nama Instafamous Norreen semakin meningkat naik dan dikenali ramai. Lebih-lebih lagi baru-baru ini video Norreen sebagai teguran yang menyatakan perasaan terkilannya apabila menonton cara seorang wartawan dari salah sebuah portal hiburan terkenal yang tidak sensit1f ketika menemubual bintang Youtube Asif Suhaimi yang merupakan seorang remaja aut1sm.

Norreen juga sering berkongsi video-video yang kelakar dan juga yang mempunyai mesej yang tersurat dan tersirat yang ingin disampaikan kepada netizen di luar sana. Sehingga kini akaun Instagram miliknya mempunyai seramai 181 ribu pengikut.

Malah Norren juga turut mempunyai Channel Youtube Norreen TV yang kini mempunyai seramai 72 ribu subscribers. Gelegat dan aksi Norreen yang mencuit hati membuatkan ramai yang terhibur dan sentiasa menantikan video-video terbaru daripadanya.

Menerusi akaun Instagram, Norreen memuatnaik satu video pendek. Dalam video yang berdurasi 1 minit itu, Norreen sedang berada dalam tandas untuk ‘melepaskan hajat’. Kedengaran suaranya anaknya menangis dari luar pintu tandas, situasi yang biasa dialami oleh ibu-ibu yang ada anak kecil.

Apa yang menariknya, tiba-tiba anak-anaknya membuka pintu tandas dan anak perempuannya yang bernama Ellen menyanyi lagu ” Johnny Johnny.. “. Dalam keadaan terpaks4 rela, Norreen menyambut nyanyian anaknya itu. Alahai memang tak boleh blah. Serius kelakar wehhhh !!

Jom tonton video di bawah :

” Lumrah menjadi seorang ibu. Yes, this is the perks of being a parent. KITA LAYANKAN JELAH. Ada sesiapa yang boleh relate with this situation ? “

Rata-rata netizen terhibur dengan video yang dikongsikan oleh Norren ini. Antara komen-komen netizen :

” Aje gamp4ng lagu latarnya pun part memula tu. Tang johnny2 tu, sekapal lah kita. Selagi tak disambut, selagi itu Johnny2 tak habis.. “

” Anak aku pon .. Tp nnti klaw anak2 dh besa kite akan rindu moment ni .. “‘

” Hahahaha bdekah aku.. part ellen okay tu… mcm dia yg puas dpt nyanyi dpan mak dia ber4k.. hahahahahahaha.. “

” Hahhahahahhahah die boleh johny johny dlm jamb4n.. “

” Hahahahahahahahahahahaha.. muka redhaaaaa.. Muka ank mmg xbleh bla laaa ajak momy johny johny dlm jamb4n.. “

” Haha baru jd kt sy smlm. yg kite mak2 ni x smpai hati redha kn je la bg anak masuk. muke kesian sgt x sampai hati. Hahahaha para bapak2 sanggup ke semua ni.. “

” Mula2 dah rasa gel1 bila part Johnny² terus keras perut aku gelak.. Bagus mak nya melayan kalo x berjohnny² la kau layan ber4k tuu.. “

” Hahahahahhahaha comelnya ellen yang nyanyi dekat mommy dia.. “

Alahai serius kelakar, admin duk tahan gelak dan ulang-ulang tengok video ini. Ibu-ibu mesti sudah biasa dengan situasi ini kan. Bagi yang ada anak kecil tu, mesti ada anak-anak yang kac4u masa tengah nak membu4ng hajat kan ? Hehehe. Bertabahlah wahai ibu-ibu sekalian.

Terima kasih Norreen atas perkongsian video ini. Teruskan menghasilkan video-video yang best dan buat ramai terhibur. Apa-apa pun all the best untuk Norreen ok !!

Silakan SHARE..Sumber : IG Norreenjelah by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, adalah dilarang sama sekali..