” Moga Allah ketemukan mama dengan anak mama di syurga nanti.. ” – Dr Erin

Bekas Isteri Dai Farhan, Dr Erin Kongsi Berita Sedih Kegug0ran Anak Yang Ke 9. Allahu Sebaknya, Dah Siap Bagi Nama Baby. Bertabah Lah Dr Erin !!

Namanya mula menjadi sebutan sebagai wanita Kaabah dan aura 19 apabila menikahi Dai Farhan. Pernikahan yang menggemp4rkan seluruh negara ketika itu dan menjadi buah mulut ramai. Dipanggil sebagai Dr Erin atau nama sebenarnya Noorainul Naqim Mohd Radzi, ketika itu seorang ibu tunggal yang sudah memiliki 8 orang anak.

Beberapa bulan lalu, Dr Erin berkongsikan khabar gembira dengan menunjukkan gambar kit ujian kehamilannya yang positif. Hamil anak pertama bersama Dai Farhan dan ini merupakan bakal anaknya yang ke 9. Berita ini mendapat ucapan tahniah daripada ramai pengikutnya.

Dr Erin sekali lagi memberikan kej0tan apabila memaklumkan berita dirinya sudah dicera1kan oleh Dai Farhan bulan April lalu dalam keadaan sedang hamil. Berp1sah secara baik, Dr Erin meneruskan kehidupannya bersama anak-anaknya tersayang. Namun takdir Allah sudah tertulis, jan1n dalam kandungannya dikhabarkan gug0r akhirnya.

Menerusi akaun Instagram, Dr Erin telah berkongsikan satu paparan pesanan yang berkisarkan tentang anak yang gug0r ketika dalam kandungan. Kapsyennya juga turut dituliskan moga dirinya bertemu dengan anak syurga ini bersama nama yang dipilih untuk bayi ini. Takziah Dr Erin !

Jom baca perkongsian di bawah :

Sesungguhnya Allah sudah mengatur yang sebaiknya untuk hambanya. Pasti ada hikmah di sebalik kejadian dan ianya terbaik untuk Dr Erin. Semoga Dr Erin bersabar dalam menempuhi dug4an ini dan dikurniakan Allah kebahagiaan berpanjangan bersama keluarga tersayang. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Drholisw

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..