” Missi0n kac4u abang sleep.. “- IG Ayra Aryssa

Video Ayra Aryssa Mengac4u Aqeef Anaqi Tidur Yang Menghiburkan. Amb0i Adik, Ment4ng-Ment4ng Abang Lena Dia Buat Misi Khas. Nak4l Aryssa Ni !! 

Selain pasangan Aeril Zafrel dan Wawa Zainal, pasangan romantis Amar Baharin dan Amyra Rosli antara artis yang sering menjadi perhatian peminat. Wajah mereka yang sepadan dan secocok sedap mata memandang. Personaliti Amar dan Amyra yang lemah lembut juga menyenangkan hati peminat setia mereka.

Dikurniakan dua orang cahayamata, keluarga kecil Amar terlihat cukup sempurna dan lengkap. Aqeef Anaqi dan Ayra Aryssa menjadi penyeri hidup mereka. Kedua-duanya ada wajah comel yang menjadi kesukaan peminat hinggakan peminat si kecil ini mencapai angka ratusan ribu orang.

Aqeef si abang makin petah bercakap dan banyak akalnya. Sudah mencapai misi 1 juta view untuk dibelikan basikal oleh mommynya itu. Manakala Aryssa pula kini sudah 6 bulan usianya semakin chubby dan jelas mukanya yang sama seperti Amyra. C0py paste mommy betul Aryssa ini, sama comel dengan abang.

Menerusi akaun Instagram Ayra Aryssa, telah dikongsikan satu video dan sekeping gambar Aryssa dan Anaqi sedang baring bersama. Aryssa yang masih aktif membuat gayanya yang mencuit hati. Menar1k-nar1k rambut Anaqi sambil memperdengarkan suara gembiranya yang comel.

Jom tonton video di bawah :

( Kl1k KANAN untuk video seterusnya ) 

Gelagat Aryssa mengac4u Anaqi tidur ini menghiburkan dan menarik perhatian peminat. Antara komen-komen mereka :

” Bagilah adik rambut sikit bangg. So cute.. “

” Aip amb0i dia. Nak4lnyee adik Ayra kac4u rambut abang.. “

” Suara dia mcm alisa aisyah. Ger4m dengan rambut abang.. “

” Ayra ni cute la macam mommy. Comel sangat-sangat.. “

Alahai Aryssa sedap betul dia tar1k rambut abang tu. Anaqi pulak lena betul tidurnya sampai tak sedar adik tengah buat misi penting. Comel betul dua ni. Apa pun, semoga Aryssa dan Anaqi menjadi anak yang soleh solehah dan berbakti kepada kedua orang tua dewasa kelak. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ayra Aryssa

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..