” Minggu lepas buat sangatkan. Masak Jep.. Terbah4k bah4k gelak tadi.. “

Sepahtu Reuni0n Gam4t Dengan Kemunculan Div4 AA. Muka Cu4k Jep Tu Memang Lawak La. Sempat Lagi Petik Nama Cik B Jep Ni. Lucu Sangat !!

Peminat rancangan komedi Sepahtu Reunion pastinya ternanti-nanti kedatangan hari Jumaat untuk menyaksikan aksi lawak kumpulan Sepahtu ini. Sering mengundang artis jemputan untuk turut sama menghiburkan penonton di studio dan di rumah, Sepahtu Reunion 2020 mula disiarkan pada 17 Januari yang lalu.

Diilhamkan oleh Jep Sepahtu sendiri, konsep dan rancangan ini mendapat tempat di hati peminat. Telat4h Jep, Shuib, Rahim dan Pak Ya pastinya membuat penonton tidak kering gusi dengan ayat-ayat spontan dan p1ckupline mereka. Tambahan lagi mereka ini suka membah4n sesama sendiri lagi-lagi Jep.

Hampir setiap minggu ada sahaja orang yang dikenakan Jep yang buatkan penonton terhibur. Minggu lalu, ketika Cik B menjadi artis jemputan rancangan ini, Jep telah men1ru aksi Diva AA yang membuatkan ia tul4r dan mengundang ketawa berdek4h peminat. Jep memang berani dan lawak sungguh!

Menerusi akaun Instagram Zon Lawak, telah dikongsikan sedutan video semasa Div4 AA menjadi came0 bagi episod semalam. Kedatangan Div4 AA yang tidak diketahui oleh semua ahli Sepahtu buat suasana jadi gam4t dengan aksi membah4n mereka itu. Haa Jep tu la t1ru lagi gaya Div4 AA, dah kena seeru muncul la dia. Kelakar !

Jom tonton video di bawah :

Rata-rata netizen terhibur melihat gelag4t lucu mereka ini. Antara komen-komen netizen :

” Gemp4k studio masuk azwan Ali.. “

” Memang ri0h malam ni.. Ketawa tak berhenti-henti kami kat rumah.. Antara episod yang best.. “

” Minggu lepas buat sangatkan… Minggu ni dapat la Jep.. “

” Masak Jep.. Terbah4k bah4k gelak tadi.. “

” Kalau ko tak keluar aku panggil cik B.. “

” Muka Jep lawak.. “

” Jep steady lah berbal4s dengan si div4 ni.. Yang rahim gelak je ke.. Tak berani nak bah4n ke.. Hahaha.. “

Gam4t sungguh bila Div4 AA muncul di stage. Lagi tak keru4n tengok muka cu4k Jep dan Rahim. Mahu tak terkej0t tiba-tiba cameo yang keluar Div4 AA. Dalam cu4k, ayat membah4n Jep sampai ke akhir tetap kelakar. Kami di Berita Kopak mengucapkan selamat maju jaya buat team Sepahtu Reunion dan moga sentiasa diberi ilham untuk menghiburkan hati para peminat. Aamin

Untuk tontonan penuh sila klik :

Silakan SHARE..

Sumber : IG Zon lawak, Youtube Channel MP ChannelĀ  by Berita Kopak & Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK/ CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..