” Member2 cakap kalau buat kat Korea bagus. Ingatkan I boleh jadi rupa Jolie . Sekali, ni jek rupa I.. “

Video Catriona Ross Meminta Tips Bagaimana Mengh1langkan Bengk4k Pada Wajahnya Selepas ‘ Membuat Muka ‘.

Catriona Norhayati Ross binti Bahrin Ross atau lebih dikenali sebagai Catriona Ross merupakan seorang pelakon, model, pengacara, penulis skrip, dan penulis buku wanita di negara ini. Catriona dilahirkan di Kota Bharu, Kelantan dan berdarah kacukan Melayu dan Scotland.

Semalam, menerusi entri terbarunya di laman Instagram, Catriona Ross telah memuat naik sebuah video. Video tersebut memaparkan dirinya sendiri. Beliau memegang wajahnya dan meminta pendapat dan pandangan netizen di luar sana tentang perubahan pada wajahnya itu.

Tambahnya lagi, beliau menyatakan wajahnya seperti sudah bengk4k. Dan meminta tips daripada netizen bagaimana untuk mengurangkan kesan bengk4k yang sedang dialaminya itu. Memang kelihatan pada video tersebut wajahnya sedikit berbeza dan bengk4k di wajah dan juga pada bibirnya.

Di bawah ini adalah sedutan daripada video tersebut :

” You all rasa macamana sekarang lepas I buat muka, Okay tak ? “

” Sebab I rasa macam bengk4k sangat sekarang ni.. “

You all ada tips tak macamana nak betulkan kita punya muka.. “

Di bawah ini adalah posting yang telah dimuat naik oleh Catriona Ross :

Sila KLIK simbol > sebelah kanan untuk melihat video tersebut.

” Member-member cakap kalau buat kat Korea bagus. Ingatkan i boleh jadi rupa Jolie . Sekali , ni jek rupa I.. “

Setelah melihat video tersebut, ramai pengikut-pengikut di laman Instagram Catriona Ross merasa terkej0t dan teruja dengan lakonan beliau itu. Ini komen-komen yang ditinggalkan mereka :

” OMG..tis is not real rite? Nightmare beb.. “

” Sis.. Peminat you jujur.. Apa lagi bkn semua yg ada fon reti n tau pasal aps ni.. ramai yg syg you tau dear. If we take it as a random analisis bod02 la.. Hahaha.. “

” Hahahaha! Mu kalau tak nyakat tak boleh hahaha adoiii! Mah i cunit bagi bengk4k lagi.. “

” Hahaha ulang2 tgk.. pstu baca komen, gelak sorg2 baca.. “

” Omggg!! Kenapa ramai sgt yg lurussssss ekk malam ni Hahahahahha stop it catttt!!! “

” Wow.. tajat adik.. ingatkan angelina jolie tadi.. “

Sememangnya pelakon cantik ini pastinya berniat untuk bergurau sahaja. Netizen di luar sana tidaklah perlu mengec4m beliau. Difahamkan, sebenarnya perubahan wajah yang dilakukan hanyalah menerusi penggunaan aplikasi sahaja.

Kami di Berita Kopak mendoakan Catriona Ross terus maju jaya di dalam bidang yang diceburi. Amin.

Terima kasih kepada pembaca Berita Kopak.

Silakan SHARE.

Sumber : IG Catriona Ross by Berita Kopak & Content Media.

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..