” Memang Rare, hat ni aku suka.. gelak sambil tep0k dahi.. “

Video Par0di Pelajar Sekolah Pel4t Utara Daripada Jihan Muse Dan Bell Ngasri Begitu Mencuit Hati Netizen. Wah, Adik Sumayyah Pun Berlakon Juga !! Kelakar Habis !!

Baru-baru ini tul4r sebuah video yang menunjukkan seorang kanak-kanak perempuan memakai baju sekolah bercerita kisahnya pada hari pertama persekolahan kepada ibunya. Kanak-kanak tersebut bercakap dengan loghat Kedah telah menarik perhatian netizen.

Kanak-kanak itu bernama Sumayyah telah menghiburkan netizen kerana gelag4t dan reaksi wajahnya yang comel. Dia menceritakan bahawa di sekolah dia perlu membeli makanan sendiri. Kemudian, dia memberitahu ibunya bahawa kainnya basah kerana mengambil wudhuk.

Akib4t dari video tersebut, beberapa individu telah membuat par0di dengan men1ru gaya adik Sumayyah. Tapi siapa menyangka, hanya kerana video tersebut, adik Sumayyah terus menjadi popular sehingga dijemput menjadi pelakon untuk par0di program Melet0p.

Melalui Y0utube Melet0p, video par0di pelajar sekolah pel4t utara dikongsikan di mana Jihan, Bell dan adik Sumayyah merupakan pelakonnya. Seperti biasa par0di Melet0p gandingan Jihan dan Bell semestinya tidak mengecew4kan ditambah pula kali ini bersama adik Sumayyah. Pasti mencuit hati !!

Rata-rata netizen terhibur menonton episod par0di kali ini. Antara komen-komen mereka :

” Queen of par0di was Jihan… she’s the best… no doubt about it but for being melet0p host she’s not the one… “

” Femes dah adik Sumayyah.. “

” Memang rare, hat ni aku suka.. gelak sambil tep0k dahi.. “

” Hahahah kelakor baq hang.. “

” Hahahahaha, b0ng0k dua org ni.. “

” Lawak betui…. sapa org Kedah like.. “

” Hahaha h4reyyy sungguh.. “

Nampaknya adik Sumayyah semakin popular hanya kerana videonya yang tul4r. Dia juga nampak tidak kek0k berlakon bersama Jihan dan Bell. Lepas ini, adik Sumayyah dah boleh digilap bakatnya menjadi pelakon pula ye. Apa pun, par0di ini tidak mengecew4kan !!

Tonton video penuh di bawah :

Silakan SHARE..

Sumber : Youtube Melet0p by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..