” Memang panjang akal la si Dayyan ni, sak1t perut gelak.. “

Aksi Hebat Anak Black, Dayyan Buat Magik Mencuit Hati Peminat. Ada Bakat Dayyan Ni Jadi Ahli Silap Mata !!

Ramai yang mengenali Black Hanifah kerana vokalnya yang mantap. Bakat Black atau nama sebenarnya Hanifah bin Md Hanafiah mula dicungk1l melalui program realiti Mentor. Black telah menjadi juara pada musim ketiga program tersebut. Pada masa itu, Black merupakan anak didik kepada Ratu Dangdut, Mas Idayu.

Black telah mendirikan rumah tangga bersama Naquia Yasirah Mohd. Khairi pada tahun 2013. Kemudian pasangan ini dikurniakan anak sulung iaitu seorang bayi lelaki yang diberi nama Khaleef Dayyan pada tahun 2015. Terkini, Dayyan sudah mempunyai seorang adik perempuan yang diberi nama Rindu Dayyana.

Black mempunyai akaun media sosial yang mempunyai pengikut yang ramai. Hampir berjumlah 1.2 juta orang. Black juga sering berkongsi telatah anak-anaknya di akaun media sosialnya terutamanya Dayyan. Ini kerana Dayyan seorang yang tidak segan beraksi di hadapan kamera dan aksinya sangat mencuit hati.

Menerusi akaun Instagram, Black memuatnaik video anak sulungnya membuat silap mata. Black juga turut sama membuat silap mata. Magik yang dilakukan oleh Black ialah menghilangkan barang setelah kain merah diselak.

Dayyan yang tidak berpuas hati turut mencuba menunjukkan bakatnya namun tidak berjaya. Akhir sekali Dayyan membuat silap mata menghilangkan dirinya sendiri. Ini memang kelakar !

Tonton video di bawah :

” Dayyan ckp nak buat magic hilangkan diri!?? yg ni memang bar4i! Kena tgk sampai habis! #nivalel #nimemangviral #nyawablack #blackpirlo #khaleefdayyan “

Rata-rata peminat terhibur dengan aksi Dayyan yang mencuit hati. Antara komen-komen peminat :

” Hahahahahhah. Bagus jujur suruh letak balik pinggan tu , penat la gelak tengok Dayyan “

” Kecoh betul Dayyan ni ar .. Menghiburkan betul .. tkpe² … LEpas tu grandma ambik “

” HAHAHHAHAHABBA berdekah Si0t aq glk, mcm kenal magic hilang diri ni “

” Dayyan comel sgt bdk bijak “

” Ahhahaa.. Dsbbkan hari2 unty tgk telatah Dayyan msa pregnant dl, unty letak nama anak unty Daiyan tau.. hehe..  “

” Pandai la awak Dayyan… terhibur aunty “

” HAHAHAHAHAHAHAHA.. Thank you Dayyan. Aunty terhibur. Sekian. “

” Hahahaha…. mmg panjang akal la si dayyan nie… Sak1t perut gelak “

” Comeyy r dayan nie… x pernah x gelak tgk gelagat dia “

Pandai sungguh Dayyan ni. Nanti boleh la Dayyan join sekali bapa masuk program Muzikal Lawak Superstar. Kami di Berita Kopak mendoakan Dayyan dan adiknya membesar dengan sihat, bijak dan menjadi anak yang soleh dan solehah, berjaya di dunia dan akhirat. Amin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Black Hanifah by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..