” Memang kelak4r lah Ustaz Hamadi ni ” – Bila Azhan Rani Berj0get Dalam Bintang Bersama Bintang Buat Ramai yang Terkej0t !!

Rancangan Bintang Bersama Bintang kini telah tiba di penghujungnya. Setelah 7 minggu du harungi oleh semua peserta dan malam ini akan diketahui siapakah pemenangnya. Rancangan yang di hoskan oleh Elly Mazlein atau lebih dikenali sebagai Kepom dan pengacara belakang pentas adalah Haziq Hot Fm.

Juri tetap untuk rancangan ini pula adalah Saiful Apek dan Mark Adam. Seperti yang sudah anda ketahui Syuk telah muncul sebagai juara dan memenangi wang tunai sebanyak RM100,000. Persembahan yang dibawakan oleh Syuk di minggu terakhir ini bertemakan drama yang sedang hang4t iaitu Nur 2.

Syuk yang bersama artis jemputannya Jihan Musa dan penampilan istimewa Ustaz Hamadi membuat semua penonton terkejut dengan aksi sep0ntan Ustaz Hamadi atau pelakon hebat Azhan Rani. Dengan bersahaja Azhan Rani telah menari lagu Pol1s Entry membuatkan penonton terhibur.

Mari kita saksikan video tarian dan sketsa dari Ustaz Hamadi :

” Jangan macam-macam eh bila tengah buat persembahan Ustaz Hamadi naik atas cari @shuk_hotfm @jihanmuse !”

” Guys malam ni #bbb2019 terimalah drama nur extend3d version
www.xtra.com.my/bbb19 “

” Tahniah @shuk_hotfm ! Pemenang Super #BBB2019 malam ini! Terima kasih juga kepada semua yang menyok0ng Bintang Bersama Bintang 2019!”

Rata-rata peminat memberi komen untuk persembahan tersebut antaranya :

” Dah agak ust hamadi “

” Kelak4 la “

” Terbaik dari ustaz hamadi!! Sangat menghiburkan!! @azhan_rani “

” Ustaz adam menang bsar #bbb2019 hari nie “

” Rasanya ustad madi ni klau jadi pelaw4k pon ok jugaa..hahaha terbaiklaa “

” Hahahahaha terbaikkkkkk la syuk ,jihan dgn abg azhan…”

” Hhahahaha law4k gilerrr..Shuk do the best” 

Saksikan video penuh persembahan dari Syuk, Jihan dan Azhan rani di bawah ini :

Memang terbaik la persembahan Syuk dan rakan-rakan tadi.. Kami dari Berita Kopak mengucapkan tahniah kepada Syuk kerana telah din0batkan sebagai juara Bintang Bersama Bintang.

Terima kasih kepada anda yang sudi membaca..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Tonton, TV3 Malaysia, Shuk Hot fm & Youtube by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..